Τετράωρη στάση εργασίας στην εφημερίδα «Αυγή» - Σε έμπρακτη αλληλεγγύη οι εργαζόμενοι/ες «Στο Κόκκινο»

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020Με αίτημα την εξόφληση των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών τους και την ομαλοποίηση της καταβολής της μισθοδοσίας τους, οι εργαζόμενοι/ες στην εφημερίδα «Αυγή» αποφάσισαν ομόφωνα, έπειτα από γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν, να προχωρήσουν σήμερα σε 4ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00. Και προειδοποιούν την εργοδοσία ότι, εφόσον δεν υπάρξει πλήρης εξόφλησή τους μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (4/3), θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία.

Στο πλευρό τους βρίσκονται οι εργαζόμενοι/ες στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» που αποφάσισαν την κήρυξη παράλληλης 4ωρης στάσης εργασίας σήμερα, ως ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους τους που εργάζονται στην εφημερίδα.

Οι σημερινές στάσεις εργασίας κηρύχτηκαν στα δύο μέσα ενημέρωσης, όπου βασικός εργοδότης/μέτοχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση των εργαζομένων από την ΕΣΗΕΑ και την ΕΠΗΕΑ.

Τη συμμετοχή της στην 4ωρη στάση εργασίας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» ως ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους της εφημερίδας του Ομίλου «Αυγή» αποφάσισε η ΕΤΕΡ. «Τα αιτήματα των συναδέλφων στην «Αυγή» είναι χρόνια και αναμφίβολα δίκαια, ζητούν αποπληρωμή των οφειλόμενων και ομαλοποίηση της καταβολής της μισθοδοσίας τους. Καλούμε την Διοίκηση του Ομίλου να πάψει να παρανομεί και να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα των συναδέλφων μας», αναφέρει η ΕΤΕΡ. 

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP