Η Διοίκηση του ΚΟΚΚΙΝΟΥ καταθέτει από σήμερα το "δώρο χριστουγέννων" στους εργαζόμενους: περάστε από το γραφείον για την ατομική σας σύμβαση!

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

 
 
 
Ημέρα απεργίας και οι απεργοί εργαζόμενοι στον Ρ/Σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ λάβανε σήμερα μέηλ από τον Διευθύνοντα σύμβουλο της LEFT MEDIA A.E. Κωνσταντίνο Νικόλτσιο με το οποίο τους καλεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις που περιλαμβάνουν 20 % μειώσεις μισθών και μη απόδοση των δυο δεδουλευμένων μισθών.
 
Η κίνηση αυτή της διεύθυνσης του Κόκκινου έρχεται μόλις ένα μήνα και κάτι περίπου από την παρουσίαση της απόφασης της Π. Γ. του ΣΥΡΙΖΑ στους εργαζομενους τους σταθμού που περιελάμβανε 20% μείωση μισθών, μη απόδοση δύο οφειλομενων δεδουλευμένων μισθών και σχέδιο ενοποιήσης των μέσων του κόμματος, δηλαδή όλων των περιφερειακών σταθμών «Στο Κόκκινο» (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Πάτρα), της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» και των ιστότοπων www.stokokkino.gr, www.avgi.gr και www.left.gr. Μάλιστα τους είχαν προειδοποιήσει ότι όποιος/α δεν δεχτεί τις μειώσεις θα απολυθεί. (http://katalipsiesiea.blogspot.gr/2017/11/20.html).
 
Οι εργαζόμενοι έχουν ήδη δώσει τη συλλογική απάντησή τους μέσω της γενικής τους συνέλευσης, λέγοντας όχι στις μειώσεις μισθών και στο ανύπαρκτο “σχέδιο διάσωσης” (http://katalipsiesiea.blogspot.gr/2017/11/blog-post_28.html), ενώ κάποιοι εργαζόμενοι σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν στείλει και εξώδικο στην εταιρεία, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει απάντηση. Παράλληλα, μετά από επιμονή των εργαζομένων, ο διευθύνων σύμβουλος κατέθεσε τελικά στην ΕΣΗΕΑ γραπτά την προφορική πρόταση που είχε κάνει η διοίκηση στους εργαζομενους περι μειώσεων.
 
“Όχι” στις αντίστοιχες προτάσεις της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ περί μειώσεων μισθών έχουν πει ήδη και οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα Αυγή, κατα συνεπεια είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αντίστοιχης πρότασης και σε αυτούς.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP