Αναστολή κινητοποιήσεων σε ΔΟΛ και ΠΗΓΑΣΟ / Αύριο θα καταβληθεί το δώρο στους εργαζόμενους στην ΑΥΓΗ

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Στην αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων προχώρησαν οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ και τον ΠΗΓΑΣΟ, μετά την κατάθεση του δώρου Χριστουγέννων από τους ιδιοκτήτες των δύο συγκροτημάτων. Εν τούτοις, τα οφειλόμενα 5 και 4 μηνών, αντίστοιχα, παραμένουν, ενώ και η αβεβαιότητα είναι διάχυτη για το μέλλον. 

Στην ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στο ΕΘΝΟΣ αναφέρουν ότι η απόφαση αναστολής ελήφθη, "προκειμένου να υπάρξει η καταβολή δύο 15νθημέρων μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2016, καθώς και η κατάθεση σχεδίου για την επόμενη ημέρα της επιχείρησης, διαφορετικά θα συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις". 

Στο μεταξύ, δεν κατεβλήθη σήμερα το δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενους της ΑΥΓΗΣ, παραβιάζοντας τη νομοθεσία, ούτε το δεκαπενθήμερο, για τα οποία είχε δεσμευθεί η Διοίκηση του μέσου. Αντ' αυτού, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι το δώρο θα καταβληθεί αύριο, ενώ με τη μη καταβολή του δεκαπενθημέρου παραμένει η συνολική καθυστέρηση ενάμιση μήνα για το 2016 στην εφημερίδα. 

Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η ανησυχία τόσο στην ΑΥΓΗ, όσο και στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 FM, οι εργαζόμενοι του οποίου, έχουν θέσει ως προθεσμία την αυριανή μέρα, προκειμένου να καταβληθεί ένας μισθός από τα χρωστούμενα.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP