Μετά τον ΔΟΛ, απεργία και στον ΠΗΓΑΣΟ

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα από τις 19.00 οι εργαζόμενοι στο ΔΟΛ, ενώ 24ωρη απεργία αποφάσισαν από τις 18.00 σήμερα και οι εργαζόμενοι στο συγκρότημα του Μπόμπολα (σε ΕΘΝΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, GOAL NEWS και όλα τα sites του ομίλου). 

Ως γνωστόν, στο συγκρότημα του Ψυχάρη οφείλονται στους εργαζόμενους πέντε μηνιάτικα εντός του 2016, και ως εκ τούτου, όλα τα μέσα, εφημερίδα, περιοδικά, ιστοσελίδες, ραδιόφωνο προχώρησαν στην κήρυξη 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών, μετά και την αθέτηση όλων των δεσμεύσεων εκ μέρους της ιδιοκτησίας.

24ωρη απεργία αποφάσισαν, χθες, και οι εργαζόμενοι στον Μπόμπολα, καθώς, εκτός των τεσσάρων μηνιάτικων που τους οφείλονται, ενημερώθηκαν για τον σχεδιασμό του ιδιοκτήτη για περικοπή 100 θέσεων εργασίας και περαιτέρω μείωση των μισθών τους κατά 20%. Η απόφαση για απεργία ελήφθη μετά και την χθεσινή ενημέρωση ότι ο Φ. Μπόμπολας θα καταβάλλει στους εργαζόμενους μόνο το δώρο Χριστουγέννων, και αφού είχαν πραγματοποιήσει την προηγούμενη μέρα μαζική συνέλευση oι εργαζόμενοι σε όλο το συγκρότημα. 

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP