Συνδικαλιστής βάσης Άδωνις Γεωργιάδης

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα βρήκε τον χρόνο να κάνει τον κόπο να στείλει και στο email της συνέλευσής μας το κάλεσμα του για την έναρξη της επανάστασης! Καιρό την προσμένουμε, την επανάσταση, και πολλά χρόνια καλλιεργούμε το έδαφος, ώστε να έρθει. Οφείλουμε να ομολογήσουμε, ωστόσο, πως ουδέποτε είχε περάσει από το φτωχό μυαλό μας πως θα έρθει με τον τρόπο αυτό!

Βέβαια, είναι επανάσταση μόνο της μεσαίας τάξης αλλά τι να γίνει... Ας είναι. Οι φτωχοί ας περιμένουν λίγο ακόμα. Δεν μπορεί ο κ. Άδωνις να τα προλάβει όλα. Βέβαια, είναι ενάντια στην αριστερά και τους «γνωστούς- άγνωστους» αλλά έτσι είναι αυτά. Πως να προλάβει ένας άνθρωπος να τα βάλει με εφοπλιστές, εργοστασιάρχες, αφεντικά που δίνουν σε εργαζόμενους 300 ευρώ για 10 και 12 ώρες δουλειά. Ας ξεκινήσει από κάπου η επανάσταση και βλέπουμε.

Είναι γνωστό άλλωστε πως χρόνια τώρα όλοι παλεύουμε για να έρθουν ακόμα καλύτερες ήμερες. Ποιος από εμάς άλλωστε δεν θέλει ακόμα περισσότερα χαράτσια στη ΔΕΗ, στα νοσοκομεία (όπως το 5ευρω του κ. Άδωνι), στη θέρμανση κτλ; Ποιος από εμάς δεν ονειρεύεται μεγαλύτερες ελαφρύνσεις και περισσότερα δωράκια στους δύσμοιρους επιχειρηματίες που δεν έχουν πλέον ούτε μαντήλι να κλάψουν χτυπημένοι από την νεοφιλελεύθερη κρισ... συγγνώμη διαγράψτε τη λέξη «νεοφιλελεύθερη», θα ενοχλήσει τον κ. Άδωνι.

Τέλος πάντων, εμείς αποδεχόμαστε την πρόταση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη και για να μην νομίζει κάποιος πως τον κοροϊδεύουμε τον καλούμε την ερχόμενη Τρίτη στη συνελευση μας (κάθε Τρίτη στις 9 μ.μ., Μαυρικίου 8 & Μαυρομιχάλη, στα γραφεία του ΣΜΕΔ, Εξάρχεια) να έρθει να μας εξηγήσει από κοντά το σχέδιο του και -γιατί όχι- να το θέσουμε σε άμεση εφαρμογή.


Ακολουθεί το κείμενο που εστάλει στο mail μας


Φίλες και φίλοι,

Λαμβάνω την πρωτοβουλία να επικοινωνήσω μαζί σας, διότι επιθυμώ να σας καταστήσω κοινωνούς των θέσεων μου όσο και των κινήτρων μου, αναφορικά με την υποψήφιότητά μου για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Πιστεύω πως η ξεκάθαρη τοποθέτησή μου θα σας βοηθήσει να με κρίνετε επί της ουσίας και να συστρατευθείτε μαζί μου στον αγώνα για την επικράτηση των ιδεών που πρεσβεύει η μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη.

Αυτό που κυρίως προσπαθώ να θέσω με την υποψηφιότητά μου στην ατζέντα των εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου και αυτό που με διαφοροποιεί από τους τρεις άλλους αξίους συνυποψηφίους μου, είναι *η ανάγκη να αφήσουμε πίσω μας την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς*.

Εις τι συνίσταται αυτή η ιδεολογική ηγεμονία;

Στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια περίπου, έχουμε συνηθίσει ότι οι αριστεροί είναι οι καλοί και οι δεξιοί είναι οι κακοί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανεχόμαστε ως σχεδόν φυσιολογικά, περιστατικά όπως το κάψιμο των πανεπιστημίων μας από τους "γνωστούς αγνώστους", την καταστροφή των επιχειρήσεων στο κέντρο της Αθήνας από τους κουκουλοφόρους, να αντιμετωπίζουμε με χαλαρό τρόπο τους τρομοκράτες και τον ξυλοδαρμό εκλεγμένων βουλευτών, να ανεχόμαστε την εξύβριση από "τηλεοπτικούς αστέρες" επειδή είναι δήθεν "αριστεροί", να θεωρούμε ότι κάθε ιδιωτικοποίηση είναι ξεπούλημα, ότι η αξιολόγηση στο δημόσιο είναι προγκρόμ και ούτω καθεξής. Όλα αυτά σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του δυτικού κόσμου θα ήταν παντελώς αδιανόητα. Στην Ελλάδα όμως, της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς, ό,τι κάνει η αριστερά, είναι ανεκτό.

Σας υπόσχομαι ότι αν με εκλέξετε αρχηγό της Νέα Δημοκρατίας μία νέα πολιτική περίοδος για την Κεντροδεξιά Παράταξη και την Ελλάδα θα ξημερώσει. Μια περίοδος με φιλελεύθερη οικονομία, με κράτος φιλικό προς το επιχειρείν, με μείωση της φορολογίας, με αποτελεσματικότερη Δημόσια Διοίκηση και φυσικά, με ασφάλεια για τους Πολίτες αυτής της χώρας.

Για όσους αναρωτιούνται "πώς θα τα καταφέρεις;" τους απαντώ: έτσι όπως κατάφερα και έδωσα πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε 2 εκατ. ανασφάλιστους, με ταυτόχρονη μείωση των δαπανών κατά 2 ΔΙΣ - με νοικοκύρεμα δηλαδή!

Ελάτε μαζί μου σε αυτή τη μεγάλη ειρηνική επανάσταση της μεσαίας τάξης. Μην διστάσετε, μην αδιαφορήσετε, τώρα είναι η ώρα για να δώσουμε την απάντησή μας. Σας περιμένω όλους στις 20 Δεκεμβρίου για να θεμελιώσουμε την απαρχή μιας νέας πορείας

*Μαζί θα τα καταφέρουμε. Μαζί, κάνουμε τα λόγια πράξεις!*

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
Άδωνις Γεωργιάδης 

ΥΓ: Αν όλες οι προεκλογικές δράσεις του κ. Γεωργιαδη ήταν τόσο στοχευμένες όσο αυτή, εκφράζουμε την έκπληξή μας όχι που βγήκε τέταρτος μεταξύ τεσσάρων, αλλά που βρήκε έστω και την ψήφο του.

Συνέλευση έμισθων, άμισθων, «μπλοκάκηδων», «μαύρων», άνεργων και φοιτητών στα ΜΜΕ

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP