Ο Χάρης Οικονομόπουλος της Ελευθεροτυπίας ποινικοποιεί τη συναδελφική αλληλεγγύη

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Και αφού έφαγε τα δεδουλευμένα από τους εργαζόμενους της Ελευθεροτυπίας και αφού έβαλε λουκέτο και δεν τους δέχεται και αφού προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν έχει καμία ευθύνη με ό,τι έγινε, ο Χάρης Οικονομόπουλος έχει το θράσος να κινηθεί νομικά κατά των Financial Crimes για μία δράση που έγινε πριν σχεδόν ένα χρόνο και του ζητούσε να πράξει τα αυτονόητα ως εργοδότης. Ας το βάλει καλά στο μυαλό του ο Χάρης Οικονομόπουλος ότι τέτοιες αυθάδεις εργοδοτικές συμπεριφορές ποινικοποίησης της συναδελφικής αλληλεγγύης δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσουν και να μας κάνουν να σωπάσουμε μπροστά στην εντεινόμενη εργοδοτική αυθαιρεσία. Το ίδιο ισχύει και για όσους μιντιακούς εργοδότες έχουν βλέψεις παρόμοιες με αυτές του Χάρη Οικονομόπουλου. 

Παρακάτω η δήλωση των financial crimes όπως δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα τους


«"Έγκληση" εναντίον του εκπροσώπου των συντακτών της Ελευθεροτυπίας, αλλά και του Blog των financial crimes, έκανε ο Χάρης Οικονομόπουλος. Ο πρώτος μαζί με άλλους απλήρωτους "κατηγορούνται" ότι πέταξαν τρυκάκια στο γραφείο του Οικονομόπουλου το Δεκέμβριο του 2014 και το Blog ότι αναφέρθηκε στο γεγονός.

Ο κ. Χάρης (και πρόεδρας του ελληνοβρετανικού επιμελητηρίου - να τον χαίρονται) θεωρεί ότι δεν είχε πια ανάμιξη στην ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ, άρα κακώς τα άκουσε - τα διάβασε. Δυστυχώς δεν θα κάνουμε στον κ. Χάρη τη χάρη να ασχοληθούμε μαζί του αφού δεν μας την πέφτει δα κι ο Σόιμπλε για να χαρούμε, αλλά ο καπετάνιος του Τιτανικού, όπως δυστυχώς κατάντησε την Ελευθεροτυπία και προφανώς θα συνεχίσουμε να αναρτούμε κάθε είδηση γύρω από τις δραστηριότητες των ταλαιπωρημένων συναδέλφων της Ελευθεροτυπίας. 

Οι απόπειρες ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης επιστρέφονται. Λάθος πόρτα πήγε να χτυπήσει ο "εκδότης που δε γουστάρει να είναι εκδότης", όπως δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη λίγες μέρες πριν το λοκ άουτ. Μάλιστα στην έγκληση δίνει και σαν διεύθυνση το γραφείου του, ναι αυτό που άπειρες φορές δικαστικοί επιμελητές βρήκαν κλειστό και θυροκόλλησαν εξώδικα εργαζομένων. 

Επισυνάπτουμε και την ανάρτηση που είχαμε κάνει τότε (Χάρη κάνε μας και δεύτερη έγκληση που το αναδημοσιεύουμε) 

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP