Απέλυσαν 5 εργαζόμενους από τον «Επικοινωνία 94 FM»

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Την απόλυση 5 εργαζόμενων (4 δημοσιογράφων και ενός ρ. παραγωγού) από τον Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό του Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94 FM» αποφάσισε το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας (ψήφοι 5 υπέρ 4 κατά) με συνοπτικές - μνημονιακές διαδικασίες στις 13 Νοεμβρίου, όπως διαβάσαμε στο δελτίο τύπου της Α.Κ.Ε.Π. (Αδέσμευτη Κίνηση Ενεργών Πολιτών).


Η απόλυση των εργαζομένων έγινε ώστε να επιτευχθεί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, ο «εξορθολογισμός της λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας» και για να σταματήσει «η οικονομική αιμορραγία του Δήμου».

Θυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι του «Επικοινωνία» την 1-9-2014 ήταν απλήρωτοι ήδη για 13 μήνες και για όσους απολύθηκαν δεν έγινε καμιά προσπάθεια να μετατεθούν σε άλλες υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου, ούτε τέθηκε το θέμα της απόλυσης τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Σύμφωνα μάλιστα με τον Δήμο Ηρακλείου δρομολογείται τους «αμέσως επόμενους μήνες, μείωση του κόστους λειτουργίας του “Επικοινωνία FM” κατά ποσοστό 80% περίπου» με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται εις βάρος των εργαζόμενων.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP