Ενημέρωση από τα δικαστήρια Πειραιά

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

UPDATE Δευτέρα 22/09

Ελεύθεροι χωρίς εγγύηση, αλλά με περιοριστικούς όρους (παρουσία 1 φορά το μήνα στο τμήμα) μέχρι τη δίκη τους, αφέθηκαν οι 3 συλληφθέντες οι οποίοι έφεραν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Τους υποδέχτηκε με συνθήματα πλήθος αλληλέγγυων. Δικάσιμος θα οριστεί εν ευθέτω χρόνω.

Σάββατο 20/9

Ελεύθεροι αφέθησαν οι 61 από τους 64 συλληφθέντες από την αντιφασιστική πορεία την Πέμπτη στο Κερατσίνι. Στα 61 αυτά άτομα απαγγέλθηκαν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα και η δίκη πήρε αναβολή για τις 2 Οκτώβρη. Οι 3 συλληφθέντες που κατηγορούνται με κακουργήματα ζήτησαν και πήραν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για να απολογηθούν στον ανακριτή. Στα δικαστήρια Πειραιά, την ώρα που απελευθερώθηκαν οι συλληφθέντες, προκλήθηκε ένταση από τα ΜΑΤ με ρίψεις δακρυγόνων.

Παρασκευή 19/9

Στα δικαστήρια Πειραιά έφτασε λίγο μετά τις 15:00 το πούλμαν με τους συλληφθέντες της χτεσινής  αντιφασιστικής πορείας στο Κερατσίνι.

Στο σημείο βρίσκονται πάνω από 150 αλληλέγγυοι, ενώ επίσης έξω από τα δικαστήρια παραμένουν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ με κλούβες.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να περάσουν από εισαγγελέα.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP