Ανακοίνωση του ΣΕΜΜΕΛ για τη σύλληψη του συναδέλφου Στρατή Μπαλάσκα

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΜΜΕ Λέσβου για την απίθανη και απαράδεκτη σύλληψη του συναδέλφου Στρατή Μπαλάσκα επειδή "ξεμπρόστιασε" τον φασίστα διευθυντή του 6ου Γυμνασίου Μυτιλήνης.

Aνακοίνωση για σύλληψη Στρατή Μπαλάσκα

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Λέσβου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τη σύλληψη του δημοσιογράφου Στρατή Μπαλάσκα για δημοσίευμά του, μετά από μήνυση του διευθυντή του 6ου Γυμνασίου Μυτιλήνης κ. Μακρυπούλια, ο οποίος θεώρησε το άρθρο ως «συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου».

Ο Βασίλης Μακρυπούλιας είναι γνωστός στην κοινωνία της Μυτιλήνης για τις εθνικοσοσιαλιστικές του πεποιθήσεις και με τη μήνυση αυτή προσπαθεί να τρομοκρατήσει το δημοσιογράφο για να μην ασκεί κριτική εναντίον του.

Η προσπάθεια ποινικοποίησης της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας και ο έλεγχος της ενημέρωσης δε θα περάσουν. Το ΣΕΜΜΕΛ ζητά να σταματήσει κάθε δίωξη κατά του δημοσιογράφου Στρατή Μπαλάσκα. Ο κ. Μακρυπούλιας θα βρει αντιμέτωπους όχι μόνο το σύνολο των εργαζομένων στα τοπικά Μ.Μ.Ε., αλλά και όλο το δημοκρατικό λαό της Λέσβου.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP