Σε νέα διαδήλωση έξω από τη φιέστα MADWALK καλούν οι απολυμένοι των Metropolis - Σύλληψη του Ανδρέα Κουρή

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013


Δεν είχαν περάσει παρά λίγες ώρες από τη στιγμή που οι απολυμένοι των καταστημάτων Metropolis δημοσιοποίησαν το κάλεσμά τους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη νέα φιέστα MADWALK που διοργανώνει ο Ανδρέας Κουρής της Τετάρτη 17 Απριλίου στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ, όταν έγινε γνωστή η σύλληψη του πρώην εργοδότη τους Ανδρέα Κουρή από τον οποίο διεκδικούν οφειλόμενους μισθούς και αποζημιώσεις.

Σε ανακοίνωσή τους, χθες το βράδυ, οι απολυμένοι των Metropolis, επισημαίνουν ότι η είδηση της σύλληψης του Ανδρέα Κουρή όπως μεταδόθηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης εμπεριείχε μια εσκεμμένη παραποίηση της πραγματικότητας σε ότι αφορά την θέση που κατείχε ο Ανδρέας Κουρής στα Metropolis.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης πληροφορηθήκαμε τη σύλληψη του επιχειρηματία Ανδρέα Κουρή (όμιλος MAD - καταστήματα Mertopolis).


Ωστόσο, για κάποιο παράξενο λόγο η είδηση κάνει το γύρο του Διαδικτύου ελαφρώς μεν, αλλά εμφανώς δε, παραποιημένη. Πιο συγκεκριμένα, στο σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αναφέρεται ότι «Συνελήφθη στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλανδρίου, 38χρονος ημεδαπός, διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 1.372.930,21 ευρώ». Εντούτοις, στα σχετικά δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο αναφέρεται ότι ο Ανδρέας Κουρής ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δισκοπωλείων με την επωνυμία «Μετρόπολις». (Δείτε σχετικό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Έθνος»).

Άραγε, με αυτή την εσκεμμένη παραποίηση της πραγματικότητας που υιοθετήθηκε από κάποια μέσα ενημέρωσης, και διαχύθηκε μέσω του copy paste και στα υπόλοιπα, αποκαλύπτεται και η υπερασπιστική γραμμή του Ανδρέα Κουρή όταν θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα;».

Εδώ θα δείτε το κάλεσμα των απολυμένων των καταστημάτων Metropolis σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη νέα φιέστα MADWALK που διοργανώνει ο Ανδρέας Κουρής.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP