Θύματα νέας λογοκρισίας της διοίκησης, αυτή τη φορά σύσσωμοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Update 9:40 μ.μ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (από το blog του εκπροσώπου των εργαζόμενων Ε.Ρ.Α -ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ - ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ)


Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες των τελευταίων ωρών  των εκπρόσωπων των δημοσιογράφων στην ΕΡΤ προκειμένου να συναντηθούν με τον γενικό διευθυντή Ειδήσεων Αιμίλιο Λιάτσο, έπειτα από την κατηγορηματική άρνηση της γενικής διεύθυνσης ενημέρωσης της ΕΡΤ στο αίτημα δημοσιοποίησης των αιτημάτων τους.

Υπενθυμίζεται ότι εργαζόμενοι στη συνέλευση που πραγματοποίησαν την Πέμπτη, αποφάσισαν να προβάλλουν τα αιτήματά τους μέσα από ρεπορτάζ, το οποίο θα προβαλλόταν στο κεντρικό δελτίο των 9.00 από τη ΝΕΤ, προκειμένου να εξηγήσουν στο κοινό τούς λόγους για τους οποίους  βρίσκονται σε 48ωρες απεργίες κατά τη διάρκεια των σαββατοκύριακων επί δύο μήνες τώρα.

Γνωρίζοντας ότι ο Αιμίλιος Λιάτσος βρισκόταν στο κτίριο, ζήτησαν να συναντηθούν μαζί του, κάτι που δεν έγινε δεκτό, καθώς τους διαμηνύθηκε ότι έχει επισκέπτες και ότι μια τέτοια συνάντηση θα μπορούσε να γίνει τη Δευτέρα. Παρόλο που, αύριο στις 6.00 το πρωί, ξεκινάει νέα 48ωρη απεργία των δημοσιογράφων για όλο το Σαββατοκύριακο. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων έχουν δώσει προθεσμία για τη συνάντηση που επιδιώκουν μέχρι τις 9:00.

Έτσι, μετά τα πρόσφατα αλλεπάλληλα κρούσματα λογοκρισίας σε συναδέλφους της ΕΡΤ, αυτή τη φορά θύματά της πέφτουν σύσσωμοι όλοι οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στην κρατική ραδιοτηλεόραση.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP