Ενημέρωση από την συγκέντρωση στη Eurovision

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013


Μια πρώτη ανταπόκριση από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Eurovision από τους απολυμένους των καταστημάτων Metropolis: 
  
Με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποιήθηκε η διαδήλωση στην οποία καλέσαμε έξω από τον ελληνικό τελικό της Eurovision Gazi Music Hall. Διμοιρίες των ΜAT απέκλεισαν κάθετα την Ιερά Οδό σε απόσταση εκατό μέτρων από το χώρο της διοργάνωσης, ενώ άλλες διμοιρίες παρέμεναν στα γύρω στενά. Ομάδα περίπου 50 διαδηλωτών που κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο χώρο της διοργάνωσης της φιέστας φωνάζοντας συνθήματα περικυκλώθηκε από μια ακόμα διμοιρία των ΜΑΤ. Με τη συμμετοχή περίπου 400 ατόμων η διαδήλωση, που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες, είχε έντονο παλμό  και σε όλη της τη διάρκεια φωνάχτηκαν συνθήματα με εργατικό και ταξικό χαρακτήρα. Ολοκληρώθηκε με πορεία που κατέληξε στο σταθμό του μετρό στον Κεραμεικό, μέσω της οδού Πειραιώς.

20:02 Περίπου 300 οι συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι αυτή τη στιγμή έξω από τον τελικό της Eurovision. Οι διμοιρίες έχουν κλείσει κάθετα την Ιερά Οδό, 100 μέτρα από την είσοδο του Gazi Music Hall εμποδίζοντας τον κόσμο να πλησιάσει περισσότερο. Συνθήματα και παλμός από τη μια πλευρά των ΜΑΤ, lifestyle και γκλαμουριά με τα λεφτά των απολυμένων από την άλλη.

18:50 Τρεις κλούβες των ΜΑΤ βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το Gazi Music Hall, επί της Ιεράς Οδού. Το κράτος προστατεύει ευθέως τον εργοδότη των Metropolis, Α.Κουρή, που χρωστάει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε απολυμένους εργαζόμενους.

1 σχόλια:

Ανώνυμος 19 Φεβρουαρίου 2013 - 9:54 μ.μ.  

http://pressarismenos.blogspot.com/2013/02/blog-post_3137.html

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP