Ο αγώνας των κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής είναι αγώνας όλων μας - Διήμερο δράσεων αλλληλεγγύης (13-14/2) - ηχητικό σποτ

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Με ένα διήμερο αλληλεγγύης και δράσεων αντιπληροφόρησης, στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, στηρίζει η "Συντονιστική Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αγώνα των κατοίκων της Β.Α. Χαλκιδικής" τις συνεχιζόμενες και μαχητικές διεκδικήσεις των κατοίκων ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές. Διαβάζουμε παρακάτω την ανακοίνωση για τις δράσεις και "κατεβάζουμε" το ραδιοφωνικό σποτ που έφτιαξε το ελεύθερο ραδιόφωνο "Ραδιοφράγματα": 

"ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 

Συγκεντρώσεις - παρεμβάσεις αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης

στο πλευρό του ανυποχώρητου αγώνα των κατοίκων της Β.Α. Χαλκιδικής ενάντια στην καταστολή και τα σχέδια του κράτους και της Ελληνικής Χρυσός (θυγατρική της πολυεθνικής ELDORADO GOLD) για την εγκατάσταση μεταλλείων εξόρυξης χρυσού στα δάση του όρους Κάκκαβος και τον αφανισμό της φύσης και των χωριών της περιοχής, στο βωμό της ανάπτυξης. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ 
Προπύλαια, 5 μ.μ. 

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ 
Στο Σ.τ.Ε, 11 π.μ. 

Στις 14 Φλεβάρη δικάζονται στον Πολύγυρο Θεσσαλονίκης 14 κάτοικοι που συνελήφθησαν στην πορεία της 21ης Οκτώβρη 2012 στον Κάκκαβο η οποία χτυπήθηκε βάναυσα από την αστυνομία. 

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

Συντονιστική Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αγώνα των κατοίκων της Β.Α. Χαλκιδικής


Και το κείμενο μαζί με το ηχητικό από τα "Ραδιοφράγματα": 

"Στις 13 και τις 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθουν στην Αθήνα δράσεις αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής. Οι δράσεις αυτές γίνονται με αφορμή τη δίκη (14/2, Πολύγυρος Χαλκιδικής) των 14 διαδηλωτών που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια βίαιης επίθεσης της αστυνομίας σε κινητοποιήσεις στις Σκουριές στις της 21 Οκτωβρίου 2012

Συγκεκριμένα, η Συντονιστική Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αγώνα των κατοίκων της Β.Α. Χαλκιδικής, καλεί την Τετάρτη 13 Φλεβάρη, ώρα 5:00 μ.μ., στα Προπύλαια και την Πέμπτη 14 Φλέβαρη, ώρα 11:00 π.μ. στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σε συγκεντρώσεις-παρεμβάσεις αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης, στο πλευρό του ανυποχώρητου αγώνα των κατοίκων της Β.Α. Χαλκιδικής, ενάντια στην καταστολή και τα σχέδια του κράτους και της Ελληνικής Χρυσός (θυγατρική της ELDORADO GOLD) για την εγκατάσταση μεταλλείων εξόρυξης χρυσού στα δάση του όρους Κάκκαβος και τον αφανισμό της φύσης και των χωριών της περιοχής, στο βωμό της ανάπτυξης." 

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP