Εισβολή της αστυνομίας στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

                                           Βίντεο από "Κόκκινους Αντιρεπόρτερ"

17.10 Μετά από ώρες η κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37 βρίσκεται ξανά στα χέρια των καταληψιών, στα χέρια του κόσμου της αυτο-οργάνωσης, στα χέρια όλων μας.
Φωτογραφία από
 16.50 Ελεύθεροι οι προσαχθέντες από τη Λέλας Καραγιάννη. Φωνές και συνθήματα αλληλεγγύης από τους περίπου 200 συγκεντρωμένους έξω από τη ΓΑΔΑ. Πληροφορίες κάνουν λόγο για ήδη ανα-κατειλημμένη (από τους συν/φους/ισσες) Λέλας Καραγιάννη 37.

14.30 Σύμφωνα με το indymedia, στις 15:00 σήμερα καλείται συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από την ΓΑΔΑ για τους 14 προσαχθέντες  και συνέλευση στο Πολυτεχνείο στις 19:00.

14.10 To left.gr κάνει λόγο για προπηλακισμό συναδέλφου φωτογράφου από αστυνομικούς, επειδή έκανε τη δουλειά του κατά την επιχείρηση της αστυνομίας. 

13.55 Υπάρχει συγκέντρωση Δροσοπούλου κ' Λέλας Καραγιάννη, πληροφορίες κάνουν λογο για έντονη παρουσία μηχανόβιων αστυνομικών στο Πεδίο του Άρεως.
 
13.15 Μόλις έβαλαν τους αγωνιστές/στριες στην κλούβα. Αλληλέγγυοι παραμένουν συγκεντρωμένοι κοντά στην κατάληψη.
Φωτογραφία από @soultanat
Αυτή τη στιγμή επιχειρεί η αστυνομία να εισβάλει στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37. Υπάρχει κάλεσμα για παρουσία κόσμου στην Λ. Καραγιάννη και Πατησίων.

Χαρακτηριστική φωτογραφία από
Με αλυσoπρίονα και τσεκούρια οι κοινωνικά άνομοι των Σαμαρά-Δένδια-Κουβέλη-Βενιζέλου επιχειρούν να σπάσουν πόρτα και παράθυρα του κτιρίου.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP