Ενημέρωση από δικαστήρια για Villa Amalias

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Edit 16:00 Οι 8 κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Δευτέρα. Μέχρι τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι στη ΓΑΔΑ.
   
Edit 15.20: Με το κακούργημα της κατασκευής εκρηκτικών υλών και άλλα πλημμελήματα παρέπεμψε τους 8 συλληφθέντες της "Βίλας Αμαλία" στον ανακριτή ο εισαγγελέας. Περνάνε αυτή τη στιγμή.

Edit 13.45: Πριν από λίγο οι 8 κατηγορούμενοι κατέφθασαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, με ισχυρότατη αστυνομική παρουσία. Οι κατηγορίες δεν είναι ακόμα γνωστές, ενώ στα δικαστήρια βρίσκονται εκατοντάδες αλληλέγγυοι/ες, οι οποίοι τους υποδέχτηκαν με φωνές και συνθήματα αλληλεγγύης.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ενημέρωση από τη Villa Amalias στο ιντιμίντια: "Απο το πρωι μπατσοι εχουν ξεσφραγισει την πορτα της villas επι της οδου χευδεν χωρις την παρουσια καποιου κατοικου. Προφανως ειναι μεσα παρανομα κ αυθαιρετουν στο χωρο. Προειδοποιουμε πως οποιαδηποτε ζημια ή παρεμβαση στο χωρο της καταληψης θα απαντηθει αμεσα. Να υπενθυμισουμε οτι δεν εχει δικαιωμα να βρισκεται κανεις εντος του κτιριου χωρις την παρουσια μας."

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP