3ήμερη απεργία στους ραδιοσταθμούς "OASIS", "NRJ" και "PEPPER"

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

   Τριήμερη απεργία αποφάσισε η Ένωση Τεχνικών  Ελληνικής Ραδιοφωνίας στους ραδιοσταθμούς "OASIS", "NRJ" και "PEPPER". Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωσή της:

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την αποτυχία με ευθύνη της εργοδοτικής πλευράς του δημοσίου διαλόγου στον ΟΜΕΔ για τις καθυστερήσεις πληρωμών των δεδουλευμένων αποφάσισε την προκήρυξη: 3ήμερης απεργιακής κινητοποίησης από την 06.00 η ώρα του Σάββατου 22ης Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και την 06.00 η ώρα της Τρίτης 25ης Δεκεμβρίου 2012, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς "OASIS", "NRJ" και "PEPPER"με αιτήματα:

1. Την εξόφληση των δεδουλευμένων των μηνών Σεπτεμβρίου 2012, Οκτωβρίου 2012 και Νοεμβρίου 2012 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς).

2.Την καταβολή στη Ένωσή μας των παρακρατηθησών συνδρομών των μελών μας κατ" εφαρμογή της ΣΣΕ μας ήτοι από Μάιο 2012 μέχρι και Νοέμβριο 2012 (7 μήνες, επίδομα αδείας 2012)Καλούμε την Διοίκηση των εν λόγω ραδιοσταθμών να σταματήσει την τακτική της παραβίασης της ΣΣΕ μας στα πλαίσια της εναρμονισμένης πολιτικής των εργοδοτών των ραδιοφώνων για παραβίαση και ουσιαστική κατάργηση της ΣΣΕ μας.

Καλούμε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και την Πολιτεία να επέμβουν δραστικά ώστε να σταματήσει το φαινόμενο της καθυστέρησης των δεδουλευμένων από την εργοδοσία και να σταματήσουν την πολιτική προστασία στους ιδιοκτήτες την media.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος: Δημήτρης Καμαρινόπουλος
Η Γενική Γραμματέας: Μαρία Γεωργέα

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP