Συγκέντρωση στον ΔΟΛ, αύριο Τρίτη 04/12, 09:00 π.μ.

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Update: Η Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ στηρίζει την αυριανή κινητοποίηση της ΣΒΕΟΔ στις 09.00 το πρωί, για το συνάδελφο Π. Βενέτα και δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι περιμένουν από τα σωματεία να διοργανώσουν κινητοποίηση για την ακύρωση όλων των απολύσεων.

Την Παρασκευή 30/11/12 η διοίκηση του ΔΟΛ προχώρησε σε μαζικές απολύσεις. Η συνέλευση των εργαζομένων, που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα, αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τα σωματεία του κλάδου να προβούν σε απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι να ανακληθούν όλες οι απολύσεις. 

Αύριο στις 09:00 το πρωί καλείται συγκέντρωση στον ΔΟΛ (Μιχαλακοπούλου 80) από την "Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου", αφού ανάμεσα στους απολύμένους είναι και ο συνάδελφος Παναγιώτης Βενέτας, μέλος της ΣΒΕΟΔ. Ας είμαστε όλοι εκεί!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΣΒΕΟΔ:

ΣΒΕΟΔ Σκυλίτση 10 τ.κ. 12021 
Καταγγέλλουμε την απόλυση του συναδέλφου μας, Παναγιώτη Βενέτα από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη την Παρασκευή 30/11/2012. Διεκδικούμε την άμεση ανάκληση της απόλυσής του και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μέχρι την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας. 
Για εμάς το δικαίωμα στην εργασία είναι πάνω από την κερδοφορία οποιασδήποτε επιχείρησης. Καλούμε αύριο, Τρίτη 4/12/2012 στις 9.00 π.μ. σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική είσοδο (γραφεία ΔΟΛ, Βήμα- Νέα) Μιχαλακοπούλου 80 Αθήνα. 
ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΕΝΕΤΑ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP