Απεργοσπαστικό φύλλο κυκλοφόρησε το "ΚΕΡΔΟΣ" από συνάδελφο... διευθυντή

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Ενημέρωση από τους εργαζόμενους:

Οι εργαζόμενοι στην οικονομική εφημερίδα απεργούν από την περασμένη Τετάρτη διεκδικώντας την καταβολή παλαιότερων οφειλών εκ μέρους της εταιρείας, την ομαλοποίηση της τρέχουσας μισθοδοσίας αντί να πληρώνονται με καθυστερήσεις ενάμιση μήνα και την συμμόρφωση της ΚΕΡΔΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ με την απόφαση της Επιθεώρησης Εργασίας ότι η μονομερής μείωση μισθών από τον Ιούνιο είναι παράνομη. 

Ο διευθυντής της εφημερίδας ΚΕΡΔΟΣ κ. Δ. Ευαγγελοδήμος αφού είπε κατάφωρα ψέματα στους εκπροσώπους των σωματείων την Παρασκευή ότι δεν προωθεί την έκδοση απεργοσπαστικού φύλλου – υπήρχαν σχετικές ενδείξεις- στην πράξη έκανε ακριβώς αυτό. 

Η ένωση στην οποία ανήκει, η ΕΣΗΕΑ, είναι καιρός πια να τον θέσει εκτός σωματείου. Η τελευταία του αυτή ενέργεια είναι το «κερασάκι» σε μία πολύ μεγάλη «τούρτα» αντεργατικών-γιατί το «αντι-συναδελφικών» δεν έχει κανένα νόημα- κινήσεων στην εφημερίδα.

Διαβάστε για την αντεργατική, υπαλληλική προς την εργοδοσία στάση του διευθυντή της εφημερίδας, σχεδόν ένα χρόνο πριν: Καταγγελία με αφορμή την αντίδραση της διεύθυνσης στην εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ για την απεργία

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP