Συγκέντρωση για το επίδομα επίσχεσης στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ/ΤΣΠΕΑΘ την Πέμπτη 12/7 στις 11 πμ

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Μετά την κινητοποίηση:
"Τη δέσμευση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ/ΤΣΠΕΑΘ για την άμεση επίλυση του προβλήματος της γρήγορης καταβολής των επιδομάτων επίσχεσης προς τους εργαζόμενους στη ΧΚΤ είχε σαν αποτέλεσμα η σημερινή μας κινητοποίηση στο ταμείο του κλάδου. Εκκρεμεί πλέον η υλοποίηση της δέσμευσης αυτής, την οποία και θα παρακολουθήσουμε στενά." Περισσότερα στο blog του εκπροσώπου των εργαζομένων της "Ε".

Ως συνέλευση συμμετέχουμε στη συγκεκριμένη δράση και καλούμε κάθε συνάδελφο να ενισχύσει, καθώς το ζήτημα του επιδόματος επίσχεσης κ' ανεργίας δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους στην Ελευθεροτυπία, αλλά όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και συνολικά την υπόθεση του αγώνα. Αναδημοσιεύουμε από το μπλογκ του εκπροσώπου των εργαζομένων της "Ε":

"Την Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012, στις 11 πμ, πραγματοποιούμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ/ΤΣΠΕΑΘ διεκδικώντας την άμεση καταβολή των επιδομάτων επίσχεσης και ανεργίας που δικαιούμαστε, Καλλιρόης και Περραϊβού 20.Καλούμε κάθε εργαζόμενο ή πρώην εργαζόμενο της ΧΚΤ, που εξακολουθεί να μην έχει λάβει επίδομα, ενώ το έχει αιτηθεί εδώ και μήνες, να συμμετέχει δυναμικά στην κινητοποίηση.

Καλούμε μαζί μας και κάθε εργαζόμενο ή απολυμένο οποιασδήποτε άλλης εκδοτικής επιχείρησης στο χώρο του Τύπου - ΜΜΕ, που διεκδικεί αντίστοιχο επίδομα να διαμαρτυρηθεί μαζί μας.

Καλούμε επίσης κάθε εργαζόμενο, άνεργο, απολυμένο, αγωνιστή, πολίτη που αισθάνεται αλληλέγγυος στον αγώνα μας να στηρίξει και με τη φυσική του παρουσία την κινητοποίηση αυτή.

Καλούμε, τέλος, τα σωματεία μας (ΕΣΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΠΗΕΑ, Λιθογράφοι) να αναλάβουν τις ευθύνες τους αναφορικά με την χωρίς άλλη καθυστέρηση καταβολή των επιδομάτων μας.

Η Εργασιακή Επιτροπή των Εργαζομένων της ΧΚΤ"

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP