Ενημέρωση από τη συγκέντρωση στον εκδοτικό όμιλο Μπόμπολα

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

20:05
Με επιτυχία ολοκληρώνεται η παρέμβαση έξω από τον εκδοτικό όμιλο του Μπόμπολα και αυτή τη στιγμή ο συγκεντρωμένος κόσμος αποχωρεί με πορεία προς το σταθμό του Μετρό "Δουκίσσης Πλακεντίας". Ακούγονται συνθήματα όπως "Το δίκιο το έχουν του Sentra οι απεργοί - πίσω ρουφιάνοι εργοδοτικοί" και "Χωρίς εσένα ο Μπόμπολας σιωπά - εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά".

19:55
Ομάδα εργαζομένων έχει μπει μέσα στον όμιλο του Μπόμπολα για να επικοινωνήσει με τους συναδέλφους. Οι τραμπουκισμοί ενός εργοδοτικού της εφημερίδας Ημερησία απαντήθηκαν καταλλήλως. Η συγκέντρωση συνεχίζεται απ' έξω δυναμικά.19:20 
Φωτογραφία από την είσοδο του ομίλου Μπόμπολα.
ΣΕ "SENTRA", ΚΕΡΑΤΕΑ Κ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ


19:15
Με δυναμικό παλμό και συνθήματα, η πορεία στην οποία συμμετέχουν πάνω από 300 άτομα φτάνει έξω απ' την είσοδο του ομίλου Μπόμπολα. 

19:05 
Ξεκινά η πορεία προς την έδρα του εκδοτικού ομίλου Μπόμπολα, με τη συμμετοχή και εργαζομένων του ρ/σ ΣΕΝΤΡΑ που βρίσκονται σε απεργία για 25η ημέρα. Άμεση ανάκληση των απολύσεων τώρα.

19:00 
Με τη συμμετοχή εργαζομένων, σωματείων του κλάδου, αλλά και συνελεύσεων κατοίκων από τις κοντινές γειτονιές πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή συγκέντρωση στο σταθμό του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, ενάντια στις απολύσεις και την εργοδοτική τρομοκρατία που έχουν επιβληθεί στο συγκρότημα του Μπόμπολα. Τουλάχιστον 150 άτομα δίνουν ήδη δυναμικό παρόν με πανό και συνθήματα και σύντομα θα ξεκινήσει η πορεία προς το συγκρότημα του Μπόμπολα.
Να σημειωθεί, ότι σήμερα είναι και η μέρα που λήγει η μετενέργεια των συλλογικών συμβάσεων όπως προβλεπόταν από τη μέχρι τώρα εργατική νομοθεσία, γεγονός που καθιστά επιτακτική την οργάνωση των αγώνων μας, προκειμένου να πάρουμε πίσω ό,τι μας ανήκει.

ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP