Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο SENTRA

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Με κινητοποιήσεις απαντάνε οι εργαζόμενοι στις απειλές και την τρομοκρατία. Μετά την χτεσινή ανακοίνωση  όπου η διοίκηση του σταθμού αναφέρει ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός θα εκπέμπει κυρίως ηχογραφημένο πρόγραμμα μουσικού περιεχομένου, ο αγώνας συνεχίζεται με τριήμερη απεργία.
Η ανακοίνωση της ΕΤΕΡ:

"3ημερη απεργία στον ραδιοσταθμό «SENTRA»
απαντάμε στις απολύσεις και στις ατομικές συμβάσεις

Η Γενική Συνέλευση της ΕΤΕΡ, απαντώντας στις απολύσεις των εργαζομένων από την διοίκηση του ραδιοσταθμού SENTRA αποφάσισε την κήρυξη: 3ημερης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 06.00η της Τετάρτης 4ης Απριλίου 2012 μέχρι και την 06.00η ώρα του Σαββάτου 7ης Απριλίου 2012, στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA» με αιτήματα:

1. Την επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας, οι οποίοι απελύθησαν επειδή δεν υπέγραψαν ατομική σύμβαση με μειώσεις μισθού και κατά παράβαση της ισχύουσας Διαιτητικής Απόφασης 8/23-2-2012 του ΟΜΕΔ με αριθμ. Πρωτ. ΟΜΕΔ: 162, και Πράξη κατάθεσης στο Υπουργείο Εργασίας, 7/28-2-2012. και


2. Την παύση του κλίματος τρομοκρατίας και απειλών για απολύσεις προς τους τεχνικούς του ραδιοσταθμού SENTRA.

Καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού «SENTRA» να σταματήσει την τακτική των απολύσεων των εργαζομένων και της παραβίασης της ΣΣΕ μας.

Καλούμε την Πολιτεία να βάλει επιτέλους φρένο στην άκρατη στήριξη που παρέχει στην εργοδοσία και να σταματήσει την αποδόμηση όλης της εργατικής νομοθεσίας που καθημερινά επιχειρεί."

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP