Μετά τους τραμπούκους, ο Κυριακίδης ανακοίνωσε λουκέτο στον ρ/σ «FLASH»

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Κάλεσμα για περιφρούρηση από την ΕΤΕΡ

Αφού προσπάθησε σήμερα τα ξημερώματα ανεπιτυχώς να σπάσει την απεργία των τεχνικών στο ραδιοσταθμό «FLASH» χρησιμοποιώντας μπράβους και τεχνικούς από άλλα ηλεκτρονικά μέσα που δεν ανήκουν στους τεχνικούς ραδιοφωνίας, ο Κυριακίδης ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας του. Η απόφαση της ιδιοκτησίας ανακοινώθηκε από τον διευθυντή του σταθμού Ηλία Παπανικολόπουλο που ζήτησε από τους εργαζόμενους να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους.

«Οι τρομοκρατικές και τραμπούκικες μέθοδοι της διοίκησης του FLASH δεν πρόκειται να μας πτοήσουν καθώς το αίτημα μας για την καταβολή των δεδουλευμένων μας είναι δίκαιο. Τη συλλογική σύμβαση εργασίας μας καθώς και τις θέσεις εργασίας μας θα τις υπερασπιστούμε με κάθε μέσο που διαθέτουμε όλοι οι εργαζόμενοι μέχρι την τελική δικαίωση μας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας.


Μέλη της ΕΤΕΡ καθώς και αλληλέγγυοι παραμένουν έως αυτή την ώρα έξω από το σταθμό η εκπομπή του οποίου έχει σταματήσει και καλούν σε συμπαράσταση, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στην ΕΣΗΕΑ.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP