Στα δικαστήρια μεταφέρεται η μάχη των εργαζόμενων στην «Ελευθεροτυπία»

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Με ψήφους 231 έναντι 34 και 3 λευκών η χθεσινή Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της Χ.Κ. Τεγόπουλος και Φωτοεκδοτικής αποφάσισε οι να στηριχθούν οι προηγούμενες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων σε ό,τι αφορά την παρέμβασή τους κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της αίτησης της εταιρείας για ένταξη στις διαδικασίες του Πτωχευτικού Κώδικα (άρθρο 99).

Στο αποτέλεσμα της συνέλευσης συνέβαλλε και το γεγονός ότι η Τράπεζα Πειραιώς απέσυρε την πρότασή της για τη διάθεση ποσού 500.000 ευρώ με το οποίο θα πληρώνονταν οι εργαζόμενοι της «Ελευθεροτυπίας», όπως περιγραφόταν στο σχέδιο που κατέθεσε προχθές η Μ. Τεγοπούλου και αποσκοπούσε στην επανακυκλοφορία του φύλλου. Τις όποιες εξελίξεις αναμένεται να καθορίσει και η απόφαση του δικαστηρίου αύριο Τετάρτη στις 9.00 πμ.

Ακολουθεί το ψήφισμα των εργαζομένων:

Κύρια Παρέμβαση οι εργαζόμενοι της Χ.Κ.Τ στο άρθρο 99Οι εργαζόμενοι στην Χ.Κ Τεγόπουλος και στην Φωτοεκδοτική στην συνέλευσή τους στις 5 Μαρτίου 2012 αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία, να ασκήσουν ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην συζήτηση που θα γίνει την Τετάρτη 7 Μαρτίου για την αίτηση υπαγωγής της επιχείρησης στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Υπέρ της Κύριας παρέμβασης ψήφισαν 231 εργαζόμενοι και υπέρ της Πρόσθετης παρέμβασης ψήφισαν 35 εργαζόμενοι.ΥΓ: Είναι η τρίτη κατά σειρά φορά που οι εργαζόμενοι στη ΧΚΤ τάσσονται υπέρ της Κύριας Παρέμβασης με συντριπτική πλειοψηφία. Είχαν προηγηθεί ψηφοφορίες.-Για την δικαστική διαδικασία της 5ης Ιανουαρίου για την προσωρινή διαταγή προστασίας της που είχε κάνει η ΧΚΤ .-Για την συζήτηση της κύριας αίτησης υπαγωγής, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 15 Φεβρουαρίου αλλά είχε αναβληθεί.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP