Συνεχίζουν ενωμένοι οι εργαζόμενοι στο ALTER

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

Ενωμένοι οι εργαζόμενοι στο Άλτερ, δημοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί, συνεχίζουμε τον αγώνα για την καταβολή των δεδουλευμένων μας.

Στην τελευταία συγκέντρωση-ενημέρωση που πραγματοποιηθηκε την Παρασκευή 23 Μαρτίου, παρουσία εκατοντάδων εργαζομένων, δώσαμε μια βροντερή απάντηση στο μεγαλομέτοχο του Άλτερ Γιώργο Κουρή ότι για να ανοίξει το κανάλι θα πρέπει να πληρώσει.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διατυπώθηκαν προτάσεις οι οποίες θα κατατεθούν στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με την εργοδοσία, η οποία τεχνηέντως απόφεύγει το διάλογο.


Τις προτάσεις αυτές θα αναπτύξει η Συντονιστική Επιτροπή των εργαζομένων του Άλτερ και στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη ο οποίος έχει δεσμευτεί πως θα καλέσει εμάς και την εργοδοσία σε τριμερή συνάντηση, σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης.

Το σημαντικότερο συμπέρασμα από τη συγκέντρωση-ενημέρωση είναι ότι παραμένει αραγές το μέτωπο των εργαζομένων, παρά το γεγονός ότι παραμένουμε σε επίσχεση εργασίας εδώ και 4,5 μήνες από τις 10 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας συνεχίζεται!

Ας το καταλάβει ο κ. Κουρής ο οποίος θα πρέπει να υποβάλει μια σοβαρή πρόταση που θα ικανοποιεί όλους τους εργαζόμενους ώστε να επαναλειτουργήσει το κανάλι...
 
* Ρεπορτάζ για τη συνέλευση των εργαζομένων του ALTER στους Απλήρωτους Εργαζόμενους.

1 σχόλια:

Ανώνυμος 28 Μαρτίου 2012 - 5:49 μ.μ.  

Καλή δύναμη συνάδελφοι, κρατάτε γερά, σε σας και τον αγώνα σας στηριζόμαστε όλοι!!!!

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP