Παρατείνεται η εκδίκαση της αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99 της "Ελευθεροτυπίας"

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Για τη Δευτέρα, 19 Μαρτίου (στις 9.00 π.μ., κτίριο 13, αίθουσα 106, στην Ευελπίδων) ορίστηκε η συνέχιση και ολοκλήρωση της συζήτησης για την αίτηση υπαγωγής της Χ.Κ.Τεγόπουλος στο άρθρο 99, η οποία διακόπηκε σήμερα λόγω λήξης του ωραρίου.

Στο μεταξύ, όπως αποφάσισε το δικαστήριο, οι εργαζόμενοι θα εξακολουθούν να έχουν το δικαίωμα κατασχέσεων εις χείρας τρίτων, για ποσά ύψους μέχρι και του 50% των οφειλόμενων δεδουλευμένων τους (όπως είχε αποφασίσει το δικαστήριο στις 15 Φεβρουαρίου). Μέχρι την 19η Μαρτίου, ωστόσο, δεν θα έχουν δικαίωμα κατασχέσων επί ακινήτων και εξοπλισμού, τα οποία ούτε η εταιρεία θα μπορεί να εκποιήσει, όπως συμφώνησαν οι διάδικοι. 

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ των zoornalistas, ο οικονομικός διευθυντής της επιχείρησης Μ. Κοντοδήμος κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η αξία του τίτλου της εφημερίδας υπολογίζεται γύρω στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Από την πλευρά της, η συνδικαλιστική παράταξη Τεχνικών Τύπου Αθήνας "Ανασυγκρότηση" καυτηριάζει τη σημερινή διαδικασία και τη στάση του κυρίου Κοντοδήμου.

Αξίζει να δείτε τα σχόλια εργαζόμενων της εφημερίδας για το σημερινό δικαστήριο που ακολουθούν τη σχετική ανάρτηση στο blog του εκπροσώπου των συντακτών της "Ελευθεροτυπίας".

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP