Με 24ωρη απεργία ενωμένοι οι εργαζόμενοι στα αθλητικά μέσα του ΠΗΓΑΣΟΥ - Εξώδικα από τον Μπόμπολα

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Με 24ωρη απεργία κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα αθλητικά μέσα του ΠΗΓΑΣΟΥ όπου τους τελευταίους μήνες έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 50 απολύσεις. Μετά από την 8ωρη στάση εργασίας και τη 48ωρη απεργία, που έβγαλε εκτός λειτουργίας τον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» το σαββατοκύριακο, οι εργαζόμενοι όλοι μαζί, σε όλα τα αθλητικά μέσα του Μπόμπολα - εκτός του "Εθνοσπόρ", προχωρούν σε 24ωρη απεργία.

Σύμφωνα με τη συνδικαλιστική παράταξη financialcrimes, η εργοδοσία απάντησε με εξώδικα στους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των «Sentra FM», «www.sentragoal.gr», «Goalnews», για να σταματήσουν την απεργία, ενώ  επιχειρείται και εκφοβισμός των εργαζόμενων. Εξάλλου, για πολλοστή φορά, ο Μπόμπολας απειλεί με λουκέτα.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση των συνδικαλιστικών Ενώσεων:

Τα Διοικητικά Συμβούλια των ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΕΡ και ΕΤΗΠΤΑ, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών ραδιοφώνου και τεχνικών τύπου, οι οποίοι εργάζονται στο ραδιοφωνικό σταθμό «SΕΝΤRΑ FM», στην εφημερίδα «GOAL NEWS» και στην ιστοσελίδα «SENTRAGOAL.GR» από τις 17.00 της Δευτέρας, 19 Μαρτίου έως τις 17.00 της Τρίτης, 20 Μαρτίου 2012.

Οι εργαζόμενοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με την κατάφωρα παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική τακτική των «μηνιαίων εκκαθαρίσεων», που ακολουθεί η εργοδοσία του Ομίλου «ΠΗΓΑΣΟΣ». Έτσι η εργοδοσία προχώρησε σε νέες απολύσεις και ειδικότερα, ενός συναδέλφου τεχνικού, μέλους της ΕΤΕΡ και τριών δημοσιογράφων, του Κωνσταντίνου Μπελιά, της Ξανθίππης Γιαννάκου και της Έλενας Κεφαλά αλλά και μιας διοικητικής υπαλλήλου, της Ελευθερίας Αβραμίδου.

Οι Ενώσεις ζητούν:

Την άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυθέντων συναδέλφων.

Να σταματήσει αμέσως η τακτική των εκκαθαρίσεων.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP