Άτακτη υποχώρηση της διοίκησης του ΔΟΛ στο ΣΕΠΕ

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Συζήτηση της 2ης ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣΕΠΕ για τις μειώσεις αποδοχών στο ΔΟΛ

Εως την 20η φεβρουαρίου 2012 δεσμεύθηκαν οι εκπρόσωποι του ομίλου επιχειρήσεων του ΔΟΛ ότι θα καταβληθεί στους εργαζόμενους η διαφορά (20%) της παρακράτησης των δεδουλευμένων αποδοχών μηνός Ιανουαρίου 2012.

Για δεύτερη φορά οι εκπρόσωποι της εταιρείας (Α. Κωτοπούλου -υπεύθυνη μισθοδοσίας & Α.Ρίζου – νομική σύμβουλος), κατά τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΠΕ σήμερα Τρίτη 7/02/2012, ύστερα από την προσφυγή των εκπροσώπων των εργαζομένων, εμμέσως πλήν σαφώς αναγκάστηκαν να παραδεχθούν αυτό που η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΟΛ είχε αναδείξει, περί του ανυπόστατου νομικά «εργασιακού συμφώνου εργασίας» που διακινούσαν εκβιαστικά διευθυντικά στελέχη του Ομίλου και επικαλέστηκαν για την παράνομη μείωση των δεδουλευμένων «οικονομική δυσχέρεια».


Παραθέτουμε το ακριβές αντίγραφο της από 07/02/2012 έκθεσης του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας:Συνάδελφοι/σες, ψηλά το κεφάλι ο αγώνας κλιμακώνεται με όλη την κοινωνία που αντιστέκεται.

Το μόνο τώρα που απομένει στην διοίκηση του ΔΟΛ είναι ο εκβιασμός ατομικών συμβάσεων …. Αλλά και οι αναμενόμενες από την Τρόικα αποφάσεις.

Η δικιά μας απάντηση είναι ο ταξικός αγώνας διαρκείας με όλους τους εργαζόμενους.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΟΛ

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP