Γενική Συνέλευση στο ΔΟΛ τη Δευτέρα

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωση της Εργασιακής Επιτροπής Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ

Συνάδελφοι,

Μετά τις αυθαίρετες και παράνομες μειώσεις μισθών που προωθεί η εταιρεία καθώς και μετά τη διαπίστωση των παρανομιών από το σώμα επιθεωρητών εργασίας, υπάρχει ανάγκη να συζητήσουμε και για τη θέση μας συλλογικά απέναντι στη νέα κατάσταση.

Είναι σαφές ότι όχι μόνο οι εργοδότες γενικά, αλλά και ο δικός μας εργοδότης ειδικότερα, έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια το μόνο πράγμα που τους ζητήσαμε: να μην κάνουν αυθαιρεσίες και να μην μας εξευτελίζουν με ατομικούς εκβιασμούς, αλλά να συζητήσουν με τα σωματεία μας και να καταλήξουν σε συλλογική συμφωνία.

Η επιμονή τους να διαλύσουμε τη συλλογική μας ύπαρξη πρέπει να απαντηθεί, όχι μόνο στα πλαίσια του νόμου, αλλά και μέσα από την επανάληψη της συλλογικής μας διάθεσης απέναντι στην εργοδοσία: επιτέλους συζητείστε με τα σωματεία μας και διαπραγματευτείτε!

Κατά συνέπεια, εκ μέρους των σωματείων μας, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΤΕΡ, ΕΠΠΗΤ, συγκαλούμε:

Γενική Συνέλευση των εργαζόμενων στον ΔΟΛ τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012, στις 3.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του κτιρίου, στην οποία, πέραν των σωματείων μας, θα παρευρεθεί και νομική υποστήριξη.

Εδώ χρηστικές επισημάνσεις για τους εργαζομένους σε σχέση με τις περικοπές μισθοδοσίας από την Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP