Δέκα μήνες απλήρωτοι στον "Φίλαθλο"

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Δέκα μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα "Φίλαθλος" του Γιώργου Κουρή. λόγος για τον οποίο η ΕΣΗΕΑ καλεί τους εργαζόμενους σε συνέλευση την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου.

Η εργοδοσία της εφημερίδας «ΦΙΛΑΘΛΟΣ», παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου και καταπατώντας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση την Εργατική Νομοθεσία, αρνείται συστηματικά και με περισσή θρασύτητα να καταβάλει στους δημοσιογράφους και τους λοιπούς εργαζόμενους τους μισθούς 10 μηνών. Ο εργοδότης κ. Γ. Κουρής αρνείται επίμονα να καταβάλει τα δεδουλευμένα των συντακτών κρατώντας τους σε καθεστώς ομηρίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την απαράδεκτη και αντεργατική τακτική της ιδιοκτησίας της εφημερίδας και καλεί τους εργαζόμενους δημοσιογράφους στην εφημερίδα σε συνέλευση την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011, στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), προκειμένου να συντονίσουμε τις ενέργειες και τις κινητοποιήσεις για τη διασφάλιση της εργασίας των συναδέλφων και την εξόφληση των δεδουλευμένων τους.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP