Μια πρόσκληση για συνάντηση στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥ​ΠΙΑ σήμερα στις 16.00

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Μια που όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ απεργούμε σήμερα Τετάρτη 30 Νοέμβρη – μια μέρα πριν από όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους της χώρας, και αφού τα σωματεία μας δεν καλούν ούτε καν σε μία συζήτηση ή απεργιακή συγκέντρωση, τι θα λέγατε να μαζευόμασταν στις 4:00 μ.μ. στο κτήριο της «Ελευθεροτυπίας»;

Απεργία έχουμε, και θα έχουμε και για τις επόμενες τρεις ημέρες στο συγκρότημα Χ.Κ. Τεγόπουλος (με την ΕΤΗΠΤΑ του Μυλωνά να απέχει προκλητικά): ευκαιρία να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, εμπειρίες και προτάσεις – ως εργαζόμενοι από διαφορετικές ειδικότητες και μαγαζιά, με παρόμοια όμως προβλήματα: απολύσεις, μειώσεις μισθών, απλήρωτη εργασία, εργοδοτική τρομοκρατία, ατομικές συμβάσεις, κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων.
Μέχρι να αποφασίσουν τα σωματεία πώς να χαράξουν τη «στρατηγική απάντηση» στη συντονισμένη εργοδοτική επίθεση, ας βρεθούμε μεταξύ μας και ας συζητήσουμε τις δικές μας απαντήσεις και ενέργειες. Ας σωπάσουν για μια μέρα τα παπαγαλάκια των εργοδοτών, να ακουστεί η φλυαρία των απεργών. Και ίσως από αυτό να βγει κάτι καλύτερο απ’ ό,τι στα στημένα ματς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

ΥΓ.: Και τίποτα δεν μας εμποδίζει σ’ αυτήν την απεργιακή συνάντηση να μοιραστούμε, εκτός από τις απόψεις και τις διαφωνίες μας, φαγητό, ποτό και απεργιακές μουσικές.

Όσοι πιστοί, άπιστοι και –κυρίως– δύσπιστοι, προσέλθετε σήμερα Τετάρτη στις 16:00 στη Μίνωος 10-16, σταθμός μετρό Αγ. Ιωάννης.

Πρωτοβουλία απεργών από την «Ε»

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP