Πρόταση για απεργιακή κινητοποίηση από εργαζόμενους στην "Ελευθεροτυπία"

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011


Δημοσιεύουμε το παρακάτω ψήφισμα που προέκυψε από τη γενική συνέλευση των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε χθες (21/9) στην "Ελευθεροτυπία" και αναρτάμε μια αφίσα που έχει κολληθεί στους διαδρόμους και τα ασανσέρ της εφημερίδας.

Η συνέλευση των εργαζομένων στην Χ.Κ Τεγόπουλος και την Φωτοεκδοτική, που παραμένουν απλήρωτοι για 67η μέρα, επιβεβαίωσε σήμερα 21 Σεπτεμβρίου, την απόφασή της να διεκδικήσει την καταβολή των δεδουλευμένων. Για το λόγο αυτό:

-Καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην διαδικασία των ασφαλιστικων μέτρων, που βρίσκεται σε εξέλιξη και να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση - εντολή. Ταυτόχρονα δίνει εντολή στους νομικούς συμβούλους των συνδικαλιστικών σωματείων, να καταθέσουν άμεσα στο δικαστήριο τις αιτήσεις των συναδέλφων, τις οποίες έχουν παραλάβει.

-Καλεί τα συνδικαλιστικά σωματεία και το διασωματειακό να παραστούν στη νέα συνέλευση των εργαζομένων, που θα γίνει την Δευτέρα και στην οποία θα συζητηθεί πρόταση απεργιακής κινητοποίησης για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP