Σοκ στο πανελλήνιο. Στους 48 μήνες αυξάνεται η στρατιωτική θητεία!

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Φωτογραφία:  Γιώργος Δανόπουλος
Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ημέρας αν όλοι ζούσαμε στον εικονικό κόσμο των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης, κρίνοντας από την ταχύτητα και τη συχνότητα με την οποία προβλήθηκε σε τηλεοπτικά κανάλια, ειδησεογραφικά sites, ακόμη και πρωτοσέλιδα εφημερίδων, η φωτογραφία του τσολιά με τα βουρκωμένα μάτια, που αναδείχθηκε σε σύμβολο του χημικού πολέμου στον οποίο επιδόθηκε την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας ο Στρατός Προστασίας του Μεσοπρόθεσμου.

Τα δάκρυα όμως, κατά πως φαίνεται, είναι σαν τα διαμάντια. Είναι παντοτινά. Γιατί το κλικ του φωτογραφικού φακού που αποτύπωσε το εν λόγω γεγονός συνέβη πριν σχεδόν 4 χρόνια, και συγκεκριμένα την Κυριακή 8 Ιουλίου του 2007, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στην ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού να προστατέψει την Πάρνηθα από την πύρινη καταστροφή.

Η μάχη του θεάματος για ακόμη μια φορά νίκησε την αξιοπρέπεια. Όμως η τηλεθέαση, τα κλικς, αλλά και όσα φύλλα και αν πουλήσεις, δεν αξίζουν τίποτα, καθώς την επόμενη μέρα ο κόσμος, νιώθοντας εξαπατημένος, γυρνά την πλάτη σε αυτή τη μορφή ενημέρωσης-εμπόρευμα.

Συνέλθετε!

Links:
http://arxediamedia.blogspot.com/2011/06/k.html

...και του 2007: http://arxediamedia.blogspot.com/2007/07/blog-post_09.html

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP