Όλοι τη Δευτέρα το πρωί έξω από την ΙΜΑΚΟ

Κυριακή, 3 Απριλίου 2011

Κάλεσμα αλληλέγγυης για απεργιακή περιφρούρηση

Το lifestyle επιτίθεται

Κατά τη διάρκεια της απεργιακής περιφρούρησης την Παρασκευή 1/4 έξω από τον όμιλο ΙΜΑΚΟ (συμφερόντων Π. Κωστόπουλου) οι αλληλέγγυοι αντιμετώπισαν ένα πρωτοφανές κλίμα τρομοκρατίας από μπράβους και άτομα της ασφάλειας ενώ δέχτηκαν και επιθέσεις από μεμονωμένους απεργοσπάστες.
Μπράβος κινήθηκε απειλητικά προς τους συγκεντρωμένους υψώνοντας χέρι, ενώ ζήσαμε και εικόνες από άλλες εποχές: βανάκι με κρυμμένους απεργοσπάστες μπήκε κρυφά στο κτίριο, αφού πρώτα κινήθηκε με ταχύτητα προς τον κόσμο που περιφρουρούσε και από τύχη δε χτύπησε μία από τις απολυμένες συνδικαλιστικές εκπροσώπους του ομίλου.
Ύστερα από αυτές τις εξελίξεις, καλούμε όλους στην απεργιακή περιφρούρηση της 24ωρης απεργίας που έχει κηρυχτεί για Δευτέρα 4/4 έξω από το κτίριο της ΙΜΑΚΟ. Στις 9 το πρωί να είμαστε όλοι εκεί για το σπάσιμο του εργοδοτικού τσαμπουκά και την ενίσχυση των αντιστάσεων εν όψει και της 4ήμερης απεργίας που έχει κηρυχτεί στα ΜΜΕ για 7-8-9 και 10 Απριλίου.
Το κτίριο βρίσκεται Μαρίνου Αντύπα 41-45 στο Νέο Ηράκλειο και είναι κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού Ηράκλειο.

Χάρτης εδώ

Όσοι αλληλέγγυοι μπορούν, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ανέβουν στο κτίριο της ΙΜΑΚΟ για την περιφρούρηση της απεργίας και της αξιοπρέπειας όλων μας, απέναντι στην εργοδοτική και απεργοσπαστική τρομοκρατία.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ

Συνέλευση εργαζομένων/ανέργων/φοιτητών στα ΜΜΕ
katalipsiesiea.blogspot.com

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP