Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων στο ALTER

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Και τώρα, τι θα κάνει ο εκδότης μεγαλοδημοσιογράφος Χατζηνικολάου, μετά την εβδομάδα των απεργιακών κινητοποιήσεων που κήρυξε η Ένωση Τεχνικών στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER; Μήπως θα στρέψει τα βέλη του εναντίον των εργαζόμενων του δελτίου του ‘η θα περιμένει υπομονετικά μέχρι να περιέλθει ο σταθμός στην κυριαρχία του;

Ότι και να συμβεί, οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης δείχνουν αποφασισμένοι να αγωνιστούν για τα αυτονόητα, αντίθετα από κάποιες άλλες συνδικαλιστικές ενώσεις (ονόματα δε λέμε, μα… η ΕΣΗΕΑ μας έρχεται πρώτη στο μυαλό)

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ, στην οποία καταγγέλλεται και ο εργασιακός μεσαίωνας που επικρατεί στο κανάλι:

Σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2011 οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER όχι μόνο είναι ακόμα απλήρωτοι αλλά όλο αυτό το διάστημα των κινητοποιήσεων δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την πλευρά της Διοίκησης . Όλες αυτές τις μέρες οι συνθήκες εργασίας των απλήρωτων εργαζομένων γίνονται όλο και πιο δύσκολες.

Παρατηρήθηκαν συμπεριφορές απαράδεκτες και καταδικαστέες σε εργαζόμενους (όπως της κ. Φούτρου και της κ. Πάνια) που μας θυμίζουν δουλεία και εργασιακό μεσαίωνα με τις ευλογίες δε της Διοίκησης του σταθμού η οποία και δεν πήρε θέση καταδικάζοντας τα γεγονότα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν από όποια θέση κι αν βρίσκεται να στηλιτεύει την αξιοπρέπειά μας, να μας προσβάλλει και να μας αντιμετωπίζει ως όντα χωρίς σκέψη και βούληση. Απαιτούμε να μας σέβονται. Είμαστε όλοι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας και δεν θα γίνουμε η αλυσίδα που θα μας δέσει χειροπόδαρα.

Συνεχίζουμε τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις ξεκινώντας από 4ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011 από ώρα 06.00π.μ. της Τετάρτης έως ώρα 10.00π.μ. της ίδιας μέρας, την Πέμπτη 3 Μαρτίου 24ωρη απεργία από ώρα 05.00π.μ. της Πέμπτης έως ώρα 05.00π.μ. της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2011, την Παρασκευή 4 Μαρτίου, 4ωρη στάση εργασίας από ώρα 12.00 έως ώρα 16.00μ.μ.της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2011 και το Σάββατο 5 Μαρτίου, 4ωρη στάση εργασίας από ώρα 14.00μ.μ. του Σαββάτου 5 Μαρτίου 2011 έως ώρα 18.00μ.μ. του Σαββάτου 5 Μαρτίου 2011, διεκδικώντας την καταβολή – εξόφληση των δεδουλευμένων δύο μηνών για τους τεχνικούς που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.

Ζητάμε κατά την διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων όπως περνάει crowl ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό για τον σκοπό των κινητοποιήσεων.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους τεχνικούς στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER,
μέλη μας και μη, να μετάσχουν μαζικά και δυναμικά στις επόμενες κινητοποιήσεις

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP