Έτοιμο το ελληνικό κράτος για άρση ασύλου - Η χούντα είναι εδώ!

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Edit 19.57
Στο κτίριο της Νομικής γίνονται διαπραγματεύσεις, όπου οι μετανάστες προσπαθούν να θέσουν τους δικούς τους όρους, μεταξύ αυτών να τους αφήσουν να αποχωρήσουν με πορεία.

Edit 19.49
Η πορεία σταμάτησε Ιπποκράτους και Ακαδημίας μπροστά στην κλούβα που κλείνει το δρόμο. Στα Προπύλαια υπάρχει ακόμα κόσμος και φωνάζει συνθήματα.

Edit 19.42
Στα Προπύλαια είναι συγκεντρωμένοι γύρω στους 1000 αλληλέγγυους και τώρα ξεκινάει πορεία που ανεβαίνει την Ιπποκράτους. Συνολικά στις γύρω περιοχές του κέντρου βρίσκονται περισσότεροι από 2.500 αλληλέγγυοι.

Edit 18.55
Ο σστυνομικός στρατός της κυβέρνησης έχει περικυκλώσει το κτίριο της Νομικής Σχολής και παρεμποδίζει όχι μόνο την ελεύθερη μετακίνηση πολιτών, αλλά και τους δημοσιογράφους να προσεγγίσουν το κτίριο. Η χουντικής εμπνεύσεως επιχείρηση του ελληνικού κράτους είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει αφού έχει δοθεί 1 ώρα διορία στους απεργούς και τους αλληλέγγυους να εκκενώσουν το κτίριο.

Απεργοί και αλληλέγγυοι θα παραμείνουν στο κτίριο μην υποκύπτωντας στον φασιστικό εκβιασμό της κυβέρνησης των δεκανικιών της (πρυτανικές αρχές - ΜΜΕ) και του αστυνομικού στρατού κατοχής.

Το άσυλο είναι κοινωνική κατάκτηση και το ελληνικό κράτος είναι πλήρως υπεύθυνο για την κατάργησή του, όπως χωρίς αιδώ ξεπούλησε τις κοινωνικές κατακτήσεις στο ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο, στο ΔΝΤ και την Τρόικα.     

Συνεχής ενημέρωση και από το Ιντιμίντια

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP