Μαθήματα αλληλεγγύης από τους μη απολυμένους στο "Κανάλι 1" του Πειραιά

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση των υπολοίπων τεχνικών που δεν απολύθηκαν από την διοίκηση του δημοτικού ραδιοσταθμού «Κανάλι 1» του Πειραιά.

Πειραιάς, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Η αυθαίρετη παράνομη και άδικη «απόλυση» των εν επισχέσει τριών συναδέλφων μας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και με συνοπτικές διαδικασίες μας βρίσκει αντίθετους.
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη μας στους συναδέλφους μας και δηλώνουμε αλληλέγγυοι.

Ζητάμε την άμεση ανάκληση των «απολύσεων» και συνεχίζουμε μαζί τους τον αγώνα για την ικανοποίηση των νομίμων δικαιωμάτων μας.
Θα πράξουμε ότι είναι νομίμως δυνατόν για την άμεση επαναφορά των τριών αδίκως απολυθέντων συναδέλφων μας στην εργασία τους.

Να προσθέσουμε ότι στα τόσα χρονιά λειτουργίας του Δημοτικού Ραδιοφώνου ουδέποτε υπήρξε τέτοιου είδους αντιμετώπιση εργαζομένων οι οποίοι διεκδικούν νομίμως τα δεδουλευμένα τους .
Η τακτική της σαλαμοποίησης και η λογική του «διαιρεί και βασίλευε» που επιχειρείται από την Διοίκηση του Δημοτικού ραδιοφώνου Πειραιά Κανάλι 1 δεν πρόκειται να περάσει.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν τους απολυμένους συναδέλφους μας και να δώσουμε δυναμική και καθοριστική απάντηση στην εργοδοσία.

Οι Τεχνικοί του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού του Πειραιά «Κανάλι 1»

Ακοκκαλίδου Αικατερίνη
Λαζαρίδης Κωνσταντίνος
Μαζαράκης Παναγιώτης
Μελάς Θωμάς
Μορφέσης Δημήτριος
Παπαδάκης Δημήτριος

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP