Η δημοκρατία τους δολοφονεί και ακρωτηριάζει

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

Η «δημοκρατία» τους, όταν δεν δολοφονεί 15χρονους στα Εξάρχεια, εκδικείται με τον πιο χυδαίο και απάνθρωπο τρόπο. Μπάτσοι-φονιάδες σε εντεταλμένη υπηρεσία και δήθεν τυχαίες συναντήσεις ανοίγουν πυρ και δολοφονούν ή τραυματίζουν σοβαρά ανθρώπους που έχουν γυρισμένη την πλάτη τους.

Η περίπτωση του Σίμου Σεϊσίδη δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων, και βέβαια είναι η ουσία του κράτους.


«Σε κυνηγάω γιατί είσαι αναρχικός. Σε επικηρύσσω γιατί είσαι φίλος και σύντροφος με άλλους αναρχικούς. Τι σημασία έχει αν δεν “δένουν” τα στοιχεία; Πετάω μια πιασάρικη ονομασία (Ληστές με τα Μαύρα), τσιμπάνε τα κοράκια των ΜΜΕ και έτοιμη η ιστοριούλα. Και όταν σε βρω, ακόμα και αν δεν με πυροβολήσεις, εγώ σου ρίχνω στο ψαχνό πισώπλατα. Αλλά δεν μου φτάνει μόνο το αίμα. Θέλω να σε ξεφτιλίσω κιόλας. Στο θάλαμο νοσηλείας σου, βάζω ένστολα σκυλιά να σε φυλάνε πέρα από κάθε ηθική και δεοντολογία. Η ηθική του Κράτους είναι δυνατότερη όλων. Οι γιατροί ακρωτηριάζουν το πόδι σου για να σε σώσουν, αλλά ...μην το παρακάνουμε κιόλας. Το πόδι πρέπει να ...εξαφανιστεί γιατί αν τύχει και γίνει καμία ιατροδικαστική εξέταση μπορεί και να αποκαλυφθεί πόσο φονιάδες είμαστε».

Τι κι αν η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, με μια ανακοίνωση-καταπέλτη, «καταδικάζει το όργιο παραβίασης κάθε δεοντολογίας, ιατρικής και δικονομικής που λαμβάνει χώρα κατά τη νοσηλεία του Σίμου Σεϊσίδη σε ειδικό θάλαμο του ΚΑΤ», καθώς «είναι αδιανόητο να παρέχεται νοσηλεία στον κρατούμενο Σεϊσίδη υπό τα συνεχή βλέμματα αστυνομικών φρουρών και θεράποντες γιατροί και νοσηλευτές να εξαναγκάζονται σε ωμή παραβίαση του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας. Είναι επίσης αδιανόητα και προσβλητικά για τον πολιτισμό μας τα όσα καταγγέλλονται – ότι αστυνομικοί φρουροί φωτογραφίζουν τον κρατούμενο την ώρα που του γίνονται αλλαγές και καθαρισμοί περιττωμάτων, ενώ ταυτόχρονα απαγορεύουν την νοσηλεία του από αποκλειστική νοσηλεύτρια επιλογής του νοσοκομείου»…

Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους μπάτσους και τους πολιτικούς προϊστάμενούς τους. Αυτό που έχει σημασία είναι να φανεί πως όταν πια αποκτούν το πάνω χέρι εκδικούνται με τον πιο βάρβαρο τρόπο, ενώ παράλληλα στέλνουν και ένα μήνυμα σε όσους/όσες αποφασίζουν να αντιδράσουν και να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι σε αυτή την κρεατομηχανή.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP