Εισβολή ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

EDIT 00:59
Αποχωρήσαν και οι 400-450 συγκεντρωμένοι (μαζί με τους αλληλέγγυους που έσπευσαν στο ραδιομέγαρο) και με πορεία κατέληξαν στην πλατεία Αγίας Παρασκευής.EDIT 22:57
Κατά πάσα πιθανότητα θα βγούνε live στις ειδήσεις των 11 στην ΕΤ1.

EDIT 22:35
Η διοίκηση της ΕΡΤ αρνείται να βγάλει στον αέρα τους εκπαιδευτικούς. Οι ίδιοι δηλώνουν πως δεν πρόκειται να αποχωρήσουν και δε θα αφήσουν ούτε τη Μαρία Χούκλη να αποχωρήσει από το στούντιο. Παράλληλα καλούν τον κόσμο σε συγκέντρωση αυτή την ώρα έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, Λ. Μεσογείων 432. Ολοι στους δρόμους.

EDIT 22:12
Το δελτίο ειδήσεων διακόπηκε και οι επιτελείς της ΕΡΤ υποστηρίζουν ότι περιμένουν να έρθει η διοίκηση για να απόφασίσει αν θα βγάλουν σε live μετάδοση τους συγκεντρωμένους. Οι εκπαιδευτικοί υποστηρίζουν πως θα παραμείνουν στο στούντιο εως ότου τους επιτραπεί να παρέμβουν ζωντανά και να θέσουν τα αιτήματά τους.

EDIT 21:44
Από τηλεφωνική επικοινωνία
Αυτήν την ώρα και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, πλήθος αδιόριστων και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών εισέβαλαν στο κτίριο της ΕΡΤ με σκοπό να παρέμβουν στην εκπομπή του Γιάννη Πολίτη που θα ακολουθούσε με καλεσμένη την υπουργό παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου. Δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες έσπευσαν στο κτίριο ξυλοκόπησαν στο διάδρομο έξω από το στούντιο τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι όμως τελικά κατάφεραν να μπουν στο στούντιο. Η Διαμαντοπούλου φυγαδεύθηκε κακήν κακώς από άλλη έξοδο. Εντός ολίγου και βίντεο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος 3 Μαΐου 2010 - 11:02 μ.μ.  

Μπράβο συνάδερφοι!
Δίκαιος ο αγώνας!
Όλοι τώρα έξω απο το Ραδιομεγαρο της ΕΡΤ!!

Ανώνυμος 3 Μαΐου 2010 - 11:29 μ.μ.  

τσακιστε τους αδερφια!!πολυ ανεχτηκαμε τους χουντορουφιανους της tv!ερχομαστε!

Ανώνυμος 3 Μαΐου 2010 - 11:52 μ.μ.  

Μπράβο σας!!!! Γεμίζετε κουράγιο τον κόσμο!!!!!!
Ερχεται η δικιά μας εποχή!!!

Νέλλη Ψαρρού 4 Μαΐου 2010 - 12:42 π.μ.  

@ 00.35 πμ
Διαλύονται αυτοβούλως οι συγκεντρωμένοι στην Αγία Παρασκευή...

Αυτή τη στιγμή διαλύονται αυτοβούλως οι συγκεντρωμένοι ωρομίσθιοι από την Πλατεία Αγίας Παρασκευής φωνάζοντας "Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών, Πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών"! Εκεί είχαν μαζευτεί αφού προβλήθηκε το μαγνητοσκοπημένο τους μήνυμα από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 11μμ, έχοντας ξεκαθαρίσει εξ' αρχής ότι δεν θα αποχωρήσουν αν δεν το δουν να "βγαίνει" στον αέρα.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP