Συνεχής ενημέρωση από την πορεία: Επίθεση με χημικά των ΜΑΤ πάνω στα Προπύλαια

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009

EDIT (15.40)
Η πορεία τελείωσε και αρκετοί διαδηλωτές βρίσκονται στη Νομική και στα Προπύλαια.

EDIT (15.40)
Δημοσιογράφος της Αυγής παρασύρθηκε από μηχανή της ομάδας Δέλτα στο Σύνταγμα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι. Από την επίθεση των μηχανών Δέλτα και Ζήτα τραυματίστηκαν και άλλα άτομα.

EDIT (15.24)
Μεγάλη επέμβαση ζητάδων και δελτάδων στο Σύνταγμα. Ομάδα αστυνομικών μηχανών κατευθύνθηκε προς διαδηλωτές. Μία μηχανή έπεσε πάνω στον κόσμο, χτυπώντας ένα διαδηλωτή. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα γύρω από τον τραυματία και πολλές προσαγωγές ατόμων που είδαν τη μηχανή να πέφτει πάνω σε άτομο.

EDIT (15.13)
Συγκρούσεις στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος. Ομάδες Δέλτα και Ζήτα έχουν κυκλώσει τους διαδηλωτές. Ομάδα διαδηλωτών πραγματοποίησε επίθεση σε ομάδα Δέλτα, η οποία τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω μηχανές, κράνη και εξοπλισμό.

EDIT (14.56)
Μεγάλη ομάδα Δέλτα προσπάθησε να προσεγγίσει την πορεία στο ύψος των Χαυτείων και απωθήθηκε με πέτρες. Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζεται σχεδόν κάθε διμοιρία που βρίσκεται κοντά στην πορεία, η οποία τώρα περνάει από την πλατεία Κλαυθμώνος.

EDIT (14.47)
Πέτρες προς τους αστυνομικούς στην Ομόνοια, η πορεία συνεχίζει προς Σταδίου

EDIT (14.30)
Η πορεία ξεκίνησε και η κεφαλή της βρίσκεται στην Ομόνοια

EDIT (14.27)
Κατάληψη στο κτίριο της Πρυτανείας στα Προπύλαια πραγματοποιήθηκε από διαδηλωτές.

EDIT (14.15)

Οδοφράγματα και συγκρούσεις στο δρόμο δίπλα στα Προπύλαια, ανάμεσα στη Σίνα και στην Ιπποκράτους.

EDIT (14.05)
Κρότου λάμψης και χημικά αυτήν την ώρα στην Ακαδημίας πίσω από τα Προπύλαια, όπου βρίσκονται παρατεταγμένες διμοιρίες των ΜΑΤ

EDIT (13.50)

Τα ΜΑΤ υποχώρησαν προς την Ακαδημίας, την όποια και έχουν αποκλείσει, ακριβώς μπροστά απο τη Νομική. Στα Προπύλαια, παρά την τρομοκρατία, συνεχίζουν να συγκεντρώνονται διαδηλωτές.

EDIT (13.40)

Επίθεση με χημικά πριν απο λίγο πάνω στα Προπύλαια. Διμοιρίες εισέβαλαν στη διαδήλωση απο την πλευρά της Ακαδημίας και στην αντίδραση των διαδηλωτών απάντησαν με δακρυγόνα και φλιταρίσματα με τη γνωστή φυσούνα!

1 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Δεκεμβρίου 2009 - 2:10 μ.μ.  

παιδιά επειδή το Indymedia έχει πέσει ας ειδοποιηθούν οι σύντροφοι στην προσυγκέντρωση να προσέχουν γιατί τα ρουφιανοκάνλα έχουν κάμερα απέναντι από την πρυτανεία και φαίνονται φάτσες!

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP