Ελα τα ρετιρέ..

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2009

Την ώρα που ο αξιότιμος πρόεδρος ή προεδρεύων, ό,τι θέλετε παίρνεται, Πάνος Σόμπολος εμφανιζόταν στον πρώτο όροφο στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ για να ενημερώσει τους τριακόσιους του ΕΤ για την επιτυχία των κινητοποιήσεων μια δυσδιάκριτη κινητικότητα παρουσιαζόταν και στον πέμπτο όροφο του κτηρίου. Εκεί συνάδελφοι προσκείμενοι σε διάφορους εργοδότες και εκδότες του χώρου, που λόγω φόρτου εργασίας δεν πρόλαβαν να παρευρεθούν στην πορεία και την ανοικτή συνέλευση του πρώτου ορόφου, περίμεναν τον υπηρεσιακό επικεφαλής του επιμελητηρίου τους.


Ταυτόχρονα, στον πρώτο ο ίδιος ερχόταν αντιμέτωπος με τοπική καλοκαιρινή μπόρα προκληθείσα από τα αμέτρητα πτύελα που εκτοξευόντουσαν εναντίων του. Φυσικά ο έμπειρος προεδρεύων δε μάσησε. Τυρβάζοντας προς Κάιρο μεριά περιφρόνησε το αίτημα 300 καί ανθρώπων για εδώ και τώρα ανοιχτή συνέλευση του διοικητικού συμβουλίου και έσπευσε ραγδαίως στον πέμπτο, όπου από ό,τι φαίνεται παρευρέθηκε σε extra-super-mini σύσκεψη με τους διακεκριμένους συναδέλφους, γνωστούς και για το πάθος τους να τα φέρουν όλα στο φως. Θα το αντιλαμβανόταν αυτό κανείς εάν κοντοστεκόταν στο ισόγειο παρατηρώντας τα συμπαθητικά ασανσέρ του κτηρίου να εξάγουν κουστουμάτους συναδέλφους που την έκαναν διακριτικά. Είναι και αυτό ένα φυσικό φαινόμενο, όποιος πάει από τα σκαλιά περνά αναγκαστικά από το πρώτο, με το ασανσέρ πας πέμπτο με τη μια. Το ξέρουν καλά αυτό οι συνάδελφοι. Τώρα ποιος τη φέρνει και ποιος την παίρνει τη γραμμή στο αξιότιμο σωματείο θα το αποφασίσεις εσύ αμερόληπτε αναγνώστη.

Παντός και λίγη διακριτικότητα δεν θα έβλαπτε, υπάρχουν και τηλέφωνα για αυτές τις δουλειές. Και εσείς συνάδελφοι έρχεστε που έρχεστε, την άλλη φορά περάστε και από τον πρώτο να πείτε κανα γεια. Φέρτε μαζί και καμιά ομπρέλα!!!

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP