Η αναβολή της αναβολής ω αναβολή του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ (25/06)

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009

Αναβλήθηκε εκ νέου το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που είχε προγραμματιστεί να συνεδριάσει σήμερα για να εξετάσει την πιθανότητα συνέχισης των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Ο προεδρεύων της Ενώσεως, σταθερός στις δεσμεύσεις του, προτίμησε να συναντηθεί με τους κυρίους Σιούφα και Παυλόπουλο, μπας κι αποκτήσει κάποια υπόσχεση, δέσμευση την οποία θα μας την πετάξει ως μεγάλη νίκη του απεργιακού αγώνα και των πυρετωδών διαπραγματευσεων που έχει αναλάβει.

Η αριστερή αντιπολίτευση από την πλευρά της θα προσπαθήσει (προσέξετε τα αγωνιστικά συμπαραδηλούμενα των ρημάτων που χρησιμοποιούν) να φέρει τον προεδρεύων στην Ακαδημιας μετά τα επαγγελματικά ραντεβού του, μπας και συνεχιστεί ποτέ εκείνο το αναθεματισμένο ΔΣ, του οποίου την πραγματοποίηση την Τρίτη μας είχαν υποσχεθεί ως αποφασιστικής σημασίας για την συνέχιση του αγώνα (κι από τότε περιμένουμε τον αγώνα...).

Αν τα καταφερουν, θα ξαναφτασουμε στο ανώτερο στάδιο του αγώνα, στα παζάρια με τον Σόμπολο και στον Τσαλαπάτη για την αξία μιας απεργίας: "Σου δίνω προεδρείο μου δίνεις 48ωρη;" -"48ωρη μόνο με πρόεδρο και γραμματεά, αλλιως 24ωρη". Οπότε συνάδελφοι που ετοιμάζεστε να πάτε για ασκηση πίεσης προς Ακαδημίας, κρατηστε δυνάμεις, γιατί η ταξική πάλη έχει πολλά επίπεδα και μέχρι να φτασουμε στο ανώτερο στάδιο της γραφειοκρατίας έχουμε ακοοόμα...

1 σχόλια:

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2009 - 5:49 μ.μ.  

Είναι απλώς γελοίοι.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP