ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009

Αθήνα, 5.2.2009

Με ασφυκτική παράσταση 8 αντιδημάρχων, του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου, του προέδρου του 6ου διαμερίσματος, τους διαμερισματικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, τους διευθυντές πολεοδομίας, οικονομικών υπηρεσιών και πρασίνου, καθώς και άλλων κατώτερων υπαλλήλων του δήμου, ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία εκδίκασης εν συμβουλίω της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της οικοδομικής άδειας στο Πάρκο Κύπρου και Πατησίων του Δήμου Αθηναίων στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Μέχρι την Τρίτη 10.2.2009 θα κατατεθούν έγγραφα υπομνήματα και στοιχεία υπ’ όψιν των δικαστών και θα περιμένουμε απόφαση των δικαστών στο άμεσο μέλλον. Μέχρι την έκδοση απόφασης ισχύει η προσωρινή διαταγή για την αναστολή των οικοδομικών εργασιών. Έχει κατατεθεί και νέα αίτηση αναστολής και αίτηση ακύρωσης με νέους λόγους, την οποία αναμένεται να προσδιορίσουν να δικαστεί στο επόμενο διάστημα.

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP