Νέα από τα "μαγαζιά"

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009

Στον ΔΟΛ αρχίσανε οι περικοπές από τα περιοδικά. Έτσι 3 άτομα από το Cosmopolitan και 1 από την ελληνική έκδοση του National Geographic Kids που διακόπηκε, απολύθηκαν χθες.

Στον ALPHA οι εργαζόμενοι, σε καθεστώς πλήρους ανασφάλειας και δυστυχώς με περιστατικά αλληλομαχαιρωμάτων, περιμένουν σήμερα την ανακοίνωση του προγράμματος εθελουσίας εξόδου το οποίο θα περιλαμβάνει περικοπές μισθών των υψηλόμισθων, απόλυσεις στους διπλοθεσίτες και ΚΥΡΙΩΣ όσες απολύσεις γίνουν θα έχουν κοινωνικά κριτήρια...

Πάντως τέτοιες περίοδοι οικονομικής κρίσης είναι οι καλύτερες αν έχετε βάλει στην άκρη πέντε ευρώ να κάνετε επενδύσεις. Για αυτό αν σας φωνάξει ο διευθυντής σας να σας ανακοινώσει οτι η επιχείρηση δεν πάει καλά και πρέπει να σας απολύσει κάντε ότι και ο Αλέξης Παπαχελάς πείτε του για τα λεφτά που έχετε μαζέψει και ρωτήστε πόσες μετοχές της εταιρείας μπορείτε να αγοράσετε. Ο Αλέξης πήρε 170.000 μετοχές της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ με τα 969.000 ευρώ που είχε μαζέψει.

Στον Ελεύθερο Τύπο, τελος, η ΕΣΗΕΑ ακομη δεν μπορεί να ανακοινώσει τι ακριβώς θα πράξει σαν αντίδραση στις απολύσεις δυο μερες μετα τη συνελευση. Οι εργαζόμενοι ακόμη περιμένουν... Για να δούμε.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP