ΠΑΡΤΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2009

Έχεις πάει σε πάρτι Εξεγερμένων;

Έρχονται και ψιθυρίζουν στο αυτί μου: Επανάσταση .

Πίνουν ποτά άφθονα και συζητούν για το μέλλον του κινήματος

Μαστουρώνουν και λένε για κολεκτίβες

Το πρωί είναι στους δρόμους, στις πορείες.

Όποιος έχει βρεθεί καταλαβαίνει. Ζούμε κάτι υπέροχο που δεν έχει ξαναγίνει σε αυτή τη χωρά. Δεν υπάρχει ο εχθρός όπως ήταν η χούντα παλιά, δεν θέλουμε να φύγει η χούντα. Θέλουμε να αλλάξει όλο το σύστημα.

Βουλή; Δεν την καίμε γιατί θα είναι το εστιατόριο μας όπου θα τρώμε τζάμπα ψάρι από το αιγαίο μαζί με τους μετανάστες.

Δεν έχω ζήσει καλύτερες στιγμές στην ζωή μου και όπως βλέπω όσο πάει γίνεται και καλύτερο. Έκλαιγα χθες στο πάρτι, κρυφά πήγα στην τουαλέτα να μην με βλέπουν και γίνω ρεζίλι. Έκλαιγα γιατί κάτι γίνεται και δεν είναι μόνο μέσα στο κεφάλι μου. Είναι παντού.

Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δεν χάθηκε άδικα, αυτό είναι σίγουρο. Έτσι νιώθω. Αδικοχαμένος θα ήταν αν τίποτα δεν συνέβαινε ή αν ξεφούσκωνε που λένε οι καθεστωτικοί. Όχι δεν....

Φωνάζουν συνθήματα στα πάρτι των Εξεγερμένων:

«Αφήσατε τα δάση να καίγονται για πλακά και τώρα φυλάτε το δέντρο του μαλάκα»

Μετά την πορεία 24-12-08 στην Ερμού είναι ολοφάνερο ότι δεν σταματά πουθενά. Τέρμα. Πάψε να σκέφτεσαι ότι θα τελειώσει. Δεν τελειώνει μέχρι να κερδίσουμε. Τι θα κερδίσουμε; Αυτό συζητάμε. Το σίγουρο είναι ότι είμαστε ενάντια στον καπιταλισμό και ότι η σημαία μας έχει 2 χρώματα: Tο κόκκινο και το μαύρο .

Στα πάρτι των Εξεγερμένων βλέπεις τα πιο όμορφα και έξυπνα άτομα. Σκέφτονται. Μπορεί και παλιότερα να πετύχαινες τέτοιες επαναστατικές κουβέντες πάνω στο μεθύσι, απλά τότε ήταν γραφικά. Τώρα είναι εδώ. Εδω και τώρα.

Αν χρειαστεί και άλλη φωτιά για να μας ακούσουν no problem. Είμαστε έτοιμοι για όλα. Κάνουμε ειρηνικές βόλτες στο κέντρο κατά χιλιάδες. Ξεμουδιάζουμε στην Ερμού και στην μητρόπολη. Τσεκάρουμε τον αντίπαλο, που ποια αρχίζει και καταλαβαίνει ότι δεν είναι χαβαλές η φάση. Τέλειωσε αυτό ήταν. Αν δεν έχεις έρθει ακόμα μαζί μας, χάνεις το μεγαλύτερο ραντεβού στην σύγχρονη ιστορία. Δεν είμαι τόσο ρομαντικός , συμβαίνει. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.

Ζω τον καλύτερο Δεκέμβρη της ζωής μου και η νέα Χρονιά, είμαι σίγουρος , θα είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής μου. Το 2009 είναι δικό μας.

maria mastrapa

1 σχόλια:

αποπλοκη 12 Ιανουαρίου 2009 - 3:36 μ.μ.  

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΠΤΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP