Νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απολυμένους/απλήρωτους εργαζόμενους του «Επενδυτήςlive.gr»

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018

Για τον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη τα έχουμε γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν. Έτσι, ενδεικτικά ας θυμίσουμε τα εξής: «Κόσμος του Επενδυτή»: Η ιστορία ενός (ακόμη) αμαρτήματος ||| Ο βρομερός κόσμος του εκδότη Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. Αυτά τα δύο είναι ενδεικτικά του παρελθόντος του εν λόγω εκδότη.

Πρόσφατα, και συγκεκριμένα πριν λίγους μήνες, ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας για εργοδοτικές αυθαιρεσίες. Προφανώς.

Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε το κάλεσμα στην επιθεώρηση εργασίας δύο απολυμένων από τα κάτεργα του γνωστού και μη εξαιρετέου στον κλάδο μας, Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση των Νομάδων που θα διαβάσετε παρακάτω «Συγκεκριμένα οι τελευταίες του μπίζνες “επενδυτήςlive.gr” και “olibion.com” είναι καθολικά στημένες με ανασφάλιστους, κακοπληρωμένους αλλά κυρίως απλήρωτους εργαζόμενους που ανακυκλώνονται ανά μήνα. Με δηλωμένα επώνυμα, έδρες και επωνυμίες ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ».


Όμως κάποιοι/ες εργαζόμενοι/ες του δεν μασάνε και ορθώνουν ανάστημα διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Και καλούν ξανά σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην επιθεώρηση εργασίας (Πατησίων 37 & Στουρνάρη) αύριο, Τρίτη 27/11, στις 10:00.
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ

Γνωστός στον κλάδο των media μιας και ανοιγοκλείνει εταιρείες πάνω από 2 δεκαετίες ενώ είναι και καταδικασμένος για χρέη εκατομμυρίων στο δημόσιο. Εκατοντάδες εργαζόμενοι/ες που έτυχαν να δουλέψουν στις εταιρίες του τα προηγούμενα χρόνια βρεθήκαν στο δρόμο απλήρωτοι/ες. Σήμερα βλέποντας (και αυτός) την κρίση σαν ευκαιρία, εξελίσσει τη συνηθισμένη του συνταγή επιχειρώντας πλέον με σχεδόν μηδενικό κόστος. Συγκεκριμένα οι τελευταίες του μπίζνες “επενδυτήςlive.gr” και “olibion.com” είναι καθολικά στημένες με ανασφάλιστους, κακοπληρωμένους αλλά κυρίως απλήρωτους εργαζόμενους που ανακυκλώνονται ανά μήνα. Με δηλωμένα επώνυμα, έδρες και επωνυμίες ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΔΗΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Όμως κάποιοι/ες εργαζόμενοι/ες του (για άλλη μια φορά) δε μασάνε και ορθώνουν ανάστημα διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Δημοσιοποιούν τις πρακτικές του, τον καταγγέλλουν στην επιθεώρηση εργασίας και πραγματοποιούν συγκεντρώσεις στην εταιρεία του. (ενώ ο ίδιος μέσα σε όλα αυτά εξαφανίστηκε και κατέβασε την ιστοσελίδα της εταιρείας). Είμαστε μαζί τους! Να βάλουμε τέλος στο καθεστώς της απλήρωτης – αδήλωτης εργασίας. Κόντρα στον πατερναλισμό των κυβερνώντων και των αφεντικών να προασπίσουμε, με τις δικές μας δυνάμεις, τα συμφέροντα της εργατικής τάξης. Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και αναγνώριση της ανασφάλιστης εργασίας των εργαζομένων!

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην επιθεώρηση εργασίας:
Τρίτη 27/11, 10:00πμ, Πατησίων 37 & Στουρνάρη

Νομάδες | Εργατικη συνέλευση στα Βορειοανατολικά

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP