Για παραδειγματισμό οι τιμωρητικές απολύσεις Στο Κόκκινο καθ’ ομολογίαν Δημήτρη Στούμπου (ηχητικό)

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Το πόσο τιμωρητικές είναι οι απολύσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό 105,5 Στο Κόκκινο και το πως χρησιμοποιούνται για τον παραδειγματισμό των υπόλοιπων εργαζόμενων στα Μ.Μ.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (εφημερίδα, ραδιόφωνα, σάιτ) ώστε να δεχτούν χωρίς περαιτέρω αντιδράσεις τις νέες ατομικές συμβάσεις και τη μείωση του μισθού τους κατά 20% δήλωσε δημόσια σήμερα το μέλος του Δ.Σ. της Left Media Α.Ε.

Ο Δημήτρης Στούμπος, που είναι και διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ», απαντώντας στα ερωτήματα του δημοσιογράφου Γιώργου Τραπεζιώτη στον ραδιοφωνικό σταθμό του κόμματος, είπε ευθέως ότι οι τρεις απολύσεις έγιναν για να πεισθούν οι υπόλοιποι.

Συγκεκριμένα είπε ότι μπορούσαν να κάνουν περισσότερες απολύσεις αλλά δεν το έπραξαν. Και δήλωσε: «…Για επιλογή αναγκαστήκαμε να κάνουμε αυτό το βήμα για να πειστούνε όλοι. Να πειστούνε όχι από την άποψη του μέτρου, ότι είναι μονόδρομος για να πληρώνεται κάθε μήνα ο εργαζόμενος…».  Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε εδώ καθώς και την επίμαχη δήλωση στο 16:05’’.


  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP