Προς επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες οι εργαζόμενοι στον Πήγασο μετά τη νέα κοροϊδία

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Οριακές καταστάσεις βιώνουν, για μια ακόμη φορά,οι εργαζόμενοι στον Πήγασο, καθώς η εργοδοσία του Μπόμπολα αθέτησε και την τελευταία της υπόσχεση για την καταβολή των δεδουλευμένων, που οφείλει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι με έγγραφη δέσμευση του διευθυντή του Έθνους Μπάμπη Παπαδάκη μέχρι τις 30/4 θα λάμβαναν προκαταβολή για τον Δεκέμβρη, τελικά έγιναν αποδέκτες μιας νέας πρότασης από τον Μπόμπολα. Σύμφωνα με αυτή, θα έπαιρναν ένα δεκαπενθήμερο (Δεκεμβρίου) στις 9/5, με την υπόσχεση (μια ακόμη) ότι αν όλα "πάνε καλά" θα λάβουν ένα ακόμη δεκαπενθήμερο (εξόφληση Δεκεμβρίου) έως τα τέλη... Μάη! 

Οι εργαζόμενοι στον Πήγασο απέρριψαν την πρόταση Μπόμπολα, διαμηνύοντας πως αν μέχρι την προσεχή Τρίτη, 9/5, δεν εξοφληθεί όλος ο Δεκέμβρης, θα προχωρήσουν αυτομάτως σε επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες.

Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, πέρα από την "πρότασή" του, φρόντισε για μια ακόμη φορά να σπείρει κλίμα τρομοκρατίας, καθώς σε επίσκεψη του στην ΕΣΗΕΑ, το μεσημέρι της Πέμπτης, είπε πως “την επόμενη μέρα της συμφωνίας Σαββίδη θα υπάρξουν απολύσεις και όλοι οι άλλοι μείωση 15%". 

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP