Απολυμένοι/ες Μετρόπολις - Κάλεσμα σε διαδήλωση έξω από τον ελληνικό τελικό της Eurovision, Τετάρτη 4/3/15, στις 7.30 μ.μ.

Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Τρία χρόνια μετά και ο αγώνας των απολυμένων των πολυκαταστημάτων Μετρόπλις δεν έχει δικαιωθεί. Ο Α. Κουρής διασκεδάζει με ένα κράτος που υποτίθεται πως τον κυνηγάει. Πως αλλιώς θα μπορούσαμε να εκλάβουμε την 3η συνεχόμενη διοργάνωση του ελληνικού τελικού του διαγωνισμό της Eurovision, από τον εν λόγω τύπο και το κανάλι MAD. Άλλη μία λαμπερή φιέστα με καλεσμένους του ιδίου συναφιού αλλά και το φιλοθεάμων κοινό που σε κάθε ευκαιρία θα μας βρίσκει έξω από τα μαγαζιά της διασκέδασης. Εκεί που οι διμοιρίες χωρίζουν τον κόσμο του αγώνα από τη δυσοσμία που αναδύουν τα αφεντικά και τσιράκια τους. 

Οι απολυμένοι και οι απολυμένες των Μετρόπολις δίνουν έναν ανυποχώρητο αγώνα ο οποίος πρέπει και θα δικαιωθεί. Με την αλληλεγγύη, το πείσμα και τις μαχητικές διεκδικήσεις. 

Παρακάτω ακολουθεί η αφίσα και ένα βίντεο όπως δημοσιεύθηκαν στο http://ergazomenoimetropolis.blogspot.gr/2015/02/eurovision-4-730.html  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP