Συγκέντρωση στον ρ/σ ALPHA, την Τρίτη 16/10

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Με ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, διοργανώνεται συγκέντρωση την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στις 18.00 έξω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ρ/σ ALPHA 98,9 ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία και παραβατικότητα με αφορμή την απεργοσπασία που εκδηλώθηκε κατά την πρόσφατη απεργία της ΕΤΕΡ (26/9- 11/10).

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/10/2012 ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟΝ Ρ/Σ ALPHA ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την καταδίκη της εργοδοτικής αυθαιρεσίας που για άλλη μια φορά αποφασίστηκε από τα Ελληνικά Δικαστήρια. Έτσι με την απόφαση υπ’ αρ. 1646  το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών:

•αναγνώρισε ως παράνομη την πρόσληψη απεργοσπαστών από την ΑΕ ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης της ΕΤΕΡ (26/9/2012-11/10/2012) στον συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό 
•υποχρεώνει την εργοδότρια εταιρεία να παραλείψει την απασχόληση απεργοσπαστών και την συνέχιση τέτοιων προσλήψεων μέχρι τη λήξη της απεργίας.
•κηρύσσει την απόφαση προσωρινά εκτελεστή κατά την προηγούμενη διάταξή της. 

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων:

•διαμηνύει προς τον Υπουργό Εργασίας να σταματήσει τον κατήφορο της άκριτης στήριξης της εργοδοσίας και να επαναφέρει αμέσως σε ισχύ την επέκταση των ΣΣΕ, να επανέλθει η μετενέργεια στους 6 μήνες και να δύνανται οι εργατικές ενώσεις να προσφεύγουν μονομερώς στη Διαιτησία. 

•καλεί όλους τους συναδέλφους την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18.00 έξω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ρ/σ ALPHA 98,9 για να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας και να διαδηλώσουμε ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία και παραβατικότητα.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP