Ούτε στις λαϊκές αγορές, ούτε πουθενά...

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Παραθέτουμε ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής Νέας Ιωνίας για την επίθεση που δέχτηκαν μέλη της το Σάββατο 22/9 κατά τη διάρκεια μοιράσματος σε λαϊκή αγορά. Η Λαϊκή Επιτροπή συνέχισε το μοίρασμα, ενημέρωνοντας τον κόσμο για την απεργία της 26/9.

"Το Σάββατο 22/9, τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής και των φορέων της πραγματοποίησαν εξόρμηση στη Λαϊκή Αγορά του Περισσού, για να ενημερώσουν τον κόσμο για την Συνέλευση της Λαϊκής Επιτροπής και την Γενική Απεργία της Τετάρτης.

Εκεί ήρθαμε αντιμέτωποι με 5-6 κοντοκουρεμένους «φουσκωτούς» οι οποίοι φορούσαν μπλούζες με τα γνωστά διακριτικά (ειδικές δυνάμεις κλπ) και οι οποίοι με τραμπούκικο τρόπο απαιτούσαν από τα μέλη της να φύγουν γιατί «εμπόδιζαν τους πάγκους να δουλέψουν». Σε βοήθεια τους προσέτρεξε και ο αντιπρόεδρος των παραγωγών(κατά δήλωση του), χωρίς όμως να δείξει κάτι που να το αποδεικνύει. Το παραμύθι ξετυλίγεται σιγά-σιγά. Πρώτα έφταιγαν οι λαθρομετανάστες, μετά οι παράνομοι μικροπωλητές, τώρα γενικά όποιος σηκώνει κεφάλι απέναντι στη βάρβαρη αυτή πολιτική. ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ!!!


Τα μέλη της λαϊκής επιτροπής συνεχίσαμε το μοίρασμα ανακοινώσεων και την ενημέρωση του κόσμου. Απαιτήσαμε να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί. Στην αρχή παρουσιάστηκαν σαν «παραγωγοί», μετά έφτασαν να λένε ότι είναι υπάλληλοι του δήμου. Οι γειτονιές μας έχουν πείρα από τέτοιους μηχανισμούς και ο λαός μας ξέρει να τους αντιμετωπίζει.Καταγγέλλουμε στο λαό της Νέας Ιωνίας το περιστατικό και τον καλούμε να απομονώσει όλους όσους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βάζουν εμπόδια στην πάλη του και προσπαθούν να τον φοβίσουν.

ΥΓ. Για να προλάβουμε τους διάφορους «καλοθελητές», θέλουμε να πούμε ότι όσο το 50% των νέων είναι άνεργοι, όσο η φοροληστεία τσακίζει μισθωτούς και ΕΒΕ, όσο υπάρχουν μισθοί των 300 κʼ 400 ευρώ, όσο τσακίζονται οι συντάξεις και η λαϊκή οικογένεια στενάζει οικονομικά για να έχει υγεία, παιδεία κλπ, τόσο τα μικρομάγαζα και οι ελεύθεροι επαγγελματίες δε θα έχουν δουλειά και συγκεκριμένα η φτωχολογιά θα καταλήγει να ψωνίζει στη Λαϊκή μετά το μεσημέρι για τους γνωστούς σε όλους μας λόγους. Ας παλέψουμε όλοι μαζί λοιπόν τον κοινό εχθρό και να μην κυνηγάμε ο ένας τον άλλον.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει

Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας"

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP